Euran sosialidemokraattisen työväenpuolueen taloa alettiin rakentaa vuonna 1911 nykyiseltä tontilta puretun Kaupin talon paikalle, talo oli valmis vuonna 1912. Euraan perustettiin jo vuonna 1895 työväenyhdistys, joka toimi wrightiläisenä, eli porvarillisena yhdistyksenä aina suurlakkovuoteen 1905 asti. Tuolloin Euran työväenyhdistys liittyi myös Sosialidemokraattiseen puolueeseen. Oman talon rakentamine oli suuri ponnistus yhdistykselle, mutta se tarjosi omat tilat kokousten kuin juhlienkin pitämiseen.

Taloa remontointiin 1920-luvun loppupuolella. Se oli nyt ulkomuodoltaan melkein kuin toinen talo.Taloon rakennettiin toinen kerros, ja samalla oli kadonnut ennen työväentalolle tunnusomainen torni.

Osuusliike Kehä oli jo aikaisemmin pitänyt talolla kahvilaa, mutta 1935 se vuokrasi työväenyhdistykseltä nämä tilat kahvilan pitoa varten. Näin työväentalo oli kokoaikaisesti ja monella tavoin toimiva yksikkö. Kahvilatoiminta jatkui aina 1960-luvulle. Vahtimestarin asunto muuttui 1990 luvun remontissa kokoustiloiksi.

Vuonna 1952 taloa korjattiin, jolloin tehtiin tiilikatto ja salia kunnostettiin asentamalla sinne kirkon vanhat kamiinat. Lisäksi taloa jatkettiin uuden näyttämön verran. Nykyiseen kuntoon talo laitettiin 1990-luvun alkupuolella, jolloin uusittiin talon ulkoseinät ja maalattiin perinteisesti punamullalla. Vuonna 1952 laitetut vanhat kirkon kamiinat säilytettiin, mutta niitä ei voi enää lämmittää.

Talo on edelleen Euran SDP ry:n omistuksessa ja toimii juhla- ja kokoustilana.