Kiitos näytteilleasettajille ja messuvieraille! Tapaamme näissä merkeissä taas kahden vuoden kuluttua!

Euran harrastusmessujen 2021 logo


#euranharrastusmessut lapsille, nuorille ja lapsiperheille järjestetään Euran urheilutalolla 23.10.2021 klo 10-14.

Euralaiset lasten, nuorten ja lapsiperheiden harrastuksia tuottavat yhdistykset, yritykset ja yksityishenkilöt pääsevät messuilla esittelemään monipuolista harrastustoimintaansa. Kunnan omat lasten- ja nuorten harrastusmahdollisuudet ovat myös kattavasti esillä.

Mukana messuilla ovat:

Kunnan omat palvelualueet:

Kaikenlainen harrastaminen on tärkeää ja luo hyvinvointia, iloa ja virkistystä. Messut on tarkoitettu näyteikkunaksi kaikenlaiselle harrastamiselle; liikunnalle, kulttuurille, taiteelle, tieteelle…. Kaikelle mitä Eurassa on tarjolla tai mitä voisi olla enemmän?

Messut ovat maksuttomat sekä näytteilleasettajille että yleisölle.

Somessa suosittelemme käyttämään tapahtumatunnistetta #euranharrastusmessut

Kaikkien messuista kiinnostuneiden kannattaa seurata ilmoitteluamme kunnan verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Hyvinvointipalvelut kannustavat mukaan: tehdään yhdessä hyvät messut, kerrotaan mitä kaikkea meillä Eurassa voi harrastaa!

Messut järjestävät Euran hyvinvointipalvelut. Hyvinvointipalvelut koostuvat Eurassa kunnan nuoriso-, liikunta- sekä kirjastopalveluista.

Lisätietoja tapahtumasta kunnan nettisivuilta sekä hyvinvointipäällikkö Teija Henrikssonilta teija.henriksson@eura.fi ja liikuntapäällikkö Vesa Nuijalta vesa.nuija@eura.fi