Kirjasto
Kirjasto tarjoaa sekä kirjastossa että kotona käytettäviä e-aineistoja. Kuva: Tomi Glad / Glad Media Oy

Satakirjastojen yhteiset e-aineistot toimivat kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla. Voit tutustua Satakirjastojen e-aineistoihin Finnassa.

E-kirjat ja e-äänikirjat

Satakirjastojen Ellibs-kirjakokoelmasta löytyy romaaneja, tietokirjoja, lastenkirjoja sekä äänikirjoja. Kätevin tapa käyttää e-kirjapalvelua on ladata Ellibs-sovellus, mutta palvelu toimii myös selaimessa. Tarvitset palvelun käyttämiseen pin-koodin, jonka saat kirjastosta.

Digi-palvelussa on yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa. Satakunnan alueelta on digitoitu paikallishistorioita, kotiseutuaineistoa ja murrepakinoita.

E-lehdet

ePress-palvelussa on laaja valikoima kotimaisia sanoma- ja paikallislehtiä näköispainoksina. Tuoreimmat numerot ovat luettavissa heti niiden ilmestyttyä ja käytettävissä on lisäksi lehtiarkisto kahden vuoden ajalta. ePressiä voi käyttää kirjaston tiloissa.

eMagz-palvelu. Satakirjastojen yhteinen kotoa käsin luettavien digitaalisten aikakauslehtien valikoima on laajentunut tammikuun 2021 alusta alkaen. Lehdet ovat digitaalisina näköisversioina, täysin samassa muodossa kuin painetut lehdet. Lukeminen tapahtuu vaivattomasti verkkosivulta osoitteessa satakirjastot.emagz.fi

Etäkäyttöisten aikakauslehtien valikoima 1.1. 2021 alkaen:

Alibi, Avotakka, Eeva, Erä, Glorian Koti, Hevosmaailma, Hymy, Hyvä Terveys, Ihana, Kaikkien aikojen joulu, Kodin Kuvalehti, KotiAarre, Kotiliesi, Kotilääkäri, Kotivinkki, Maalla, Me Naiset, Meidän mökki, Mondo, Seura, Suomen Kuvalehti , Suuri Käsityölehti, Tekniikan Maailma, Tiede, Tuulilasi, Vene, Voi hyvin.

Elokuvat

Elonetistä löytyy kaikki Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) omistamat elokuvat. ELONETin kokoelma käsittää yli 200 pitkää elokuvaa, lisäksi palvelussa on tuhansia mainos-, dokumentti- ja lyhytelokuvia. Palvelun käyttämiseen ei tarvitse tunnuksia.

Musiikki

Naxos Music Libraryssa on kuunneltavana yli 2 miljoonaa musiikkikappaletta. Painotus on klassisessa musiikissa, mutta myös muita musiikinlajeja löytyy. Kuuntelemaan pääsee kirjautumalla kirjastokortin numerolla.

Naxos Music Library Jazz sisältää n. 200.000 kappaletta jazzia klassikoista uutuuksiin. Kuuntelemaan pääsee kirjautumalla kirjastokortin numerolla.

Naxos Music Library Worldin kautta voi kuunnella maailmanmusiikkia yli 150:stä eri maasta.

Naxos Video Library sisältää lähinnä klassisen musiikin esityksiä, konsertteja ja dokumentteja.

Soitonopetusta

Rockway -soittokurssit Verkkopalvelussa voit lainata musiikkikursseja opetella soittamista kitaraa, pianoa tai laulua. Pääset kursseihin kirjautumalla kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla verkko-osoitteessa kirjastot.rockway.fi.