Euran Kiukaisissa sijaitseva Wanhan Apteekin puutarha-alue on keskeisellä paikalla Eurakosken keskustassa. Puutarha sijaitsee LähiTapiolan rakennuksen takana ja rajoittuu toiselta sivultaan Lounais-Suomen toiseksi suurimpaan jokeen – Eurajokeen. Entisen Kiukaisten kunnan keskustaajamassa joki kohisee vuolaana Eurakoskena, jossa on aikojen kuluessa ollut useita myllyjä. Joen varrella, kosken ja padon yläpuolella sijaitsi aikanaan Kiukaisten vanha apteekki ja sen laaja puutarha-alue. Nykyinen puutarhan vieressä sijaitseva pato on rakennettu vuonna 1934. Sen kupeessa toimivat saha ja mylly aina vuoteen 1971, jolloin molemmat tuhoutuivat tulipalossa. Itse apteekkirakennus purettiin joen varrelta vuonna 1981. Nykyään puutarhan alue on LähiTapiolan omistuksessa, ja paikalla on yhä pieni osa vanhan apteekkirakennuksen perustuksista jäljellä.

Puutarhan kasvilajisto on kartoitettu Ala-Satakunnan Ympäristöseuran toimesta. Kartoitusten pohjalta valittiin 12 edustavaa puutarhan lääke-, rohdos- ja puutarhakasvilajia, joista tilattiin 12 puista kasvitaulua T:mi J.J. Koivistolta Kiukaisista. Niillä kasvit merkittiin niitylle tunnetuille kasvupaikoilleen. Taulussa on kasvin kuvan lisäksi lajin tieteellinen nimi, levinneisyys sekä tietoa kasvin ominaisuuksista ja käytöstä. Lisäksi teetettiin yksi isompi puutarha-alueen info-taulu, jossa kerrotaan alueen historiasta ja Wanhasta Kiukaisten Apteekista.

Apteekin puutarhan kasvilajitauluista voivat myös koululaiset, päiväkotilaiset ja luontokerholaiset käydä oppimassa perinnekasvitietoutta. Kiukaisten alueella on myös paljon yhdistyksiä, jotka voivat järjestää puutarhassa pienimuotoisia tapahtumia. Näin Apteekin puutarha edistää Eurakosken alueella yhteisöllisyyttä ja tekemällä oppimista.