Kopiointi ja tulostus

Pääkirjastossa on asiakaskäyttöön tarkoitettu kopiokone sekä mahdollisuus tulostukseen ja skannaukseen. Tulostusmahdollisuus myös omatoimiaikana lehtisalin työpisteellä.

Kiukaisten kirjastossa on mahdollisuus tulostukseen.

Panelian kirjastoissa myös mahdollisuus A4-koon mustavalkoisiin tulosteisiin.

Tulosteiden hinnat Euran kirjastoissa:

A4 mustavalkoinen kopio maksuton ensimmäiset 10kpl, seuraavat 20snt/kpl
A4 värillinen kopio 50snt
A3 mustavalkoinen kopio 50snt
A3 värillinen kopio 1€
skannaus maksuton

Lisää tietoa kirjaston maksuista Kirjaston käyttösäännöt ja maksu -sivulla.

Tietokoneet

Pääkirjastossa on asiakkaiden käytössä viisi tietokonetta. Ns. pikanetti- sekä lehtilukusalin työpisteen koneessa on myös tulostusmahdollisuus. Lehtisalin työpiste on käytettävissä myös omatoimiaikoina.

Pääkirjaston neuvonnasta voit lainata iPadin käyttöösi kirjaston tiloissa. iPadit on tarkoitettu yli 15-vuotiaille kirjaston asiakkaille. Laina-aika 2 tuntia. 

Kiukaisten ja Panelian kirjastoissa on tietokoneet asiakaskäyttöön tulostusmahdollisuudella. Käytettävissä myös omatoimiaikoina.

Langaton verkko kaikissa Euran kirjastoissa

Langaton lähiverkkoyhteys (WLAN) on käytössä pääkirjastossa sekä lähikirjastoissa. Ajoittain vaihtuva verkon salasana nähtävissä kirjastossa.

Pelinurkkaus pääkirjastossa

Pääkirjaston sarjakuvahuoneesta löytyy Playstation 4 ja Xbox One -konsolit.
Pelikoneista löytyy suoraan asennettuja pelejä, mutta pääkirjastossa on myös kotiin lainattavia pelejä.

Satakirjastojen konsolipelivalikoima verkkokirjastossa. Pelejä voi varata noudettavaksi omasta lähikirjastosta riippumatta siitä, missä kirjastossa aineisto sijaitsee.

Pääkirjaston kokoustila

Euran kirjasto, kokoontumistila
Kuva: Tomi Glad / Glad Media Oy

Euran pääkirjaston kokoustila on yhdistysten ja muiden kokoontuvien ryhmien varattavissa ei-kaupalliseen käyttöön.

Varaukset ja kaikki kokoustilaan liittyvät kyselyt kirjastolta p. 044 422 4833 ja kirjasto@eura.fi.

  • Kokoustila on osa kirjaston tiloja ja palveluita.   
  • Kokoustilassa on ajantasainen kokoustekniikka: kiinteä tykki, heijastustaulu sekä kaiuttimet. Laitteiden hankintaan on saatu AVI:n kehittämistukea.  
  • Tilassa pienkeittiö (kahvikeitin, vedenkeitin, jääkaappi, mikro, kahviastiasto). Tilan käyttäjä tiskaa tiskit ja muutoinkin vastaa, että tila jää siistiksi.  
  • Kirjaston henkilökunta opastaa ryhmiä tarvittaessa tekniikan käytössä palveluaikoina. 
  • Kokoustila on käytettävissä myös omatoimiaikoina ark. klo 8–20 ja viikonloppuisin klo 9–18, sisäänpääsy ulko-ovesta kirjastokortilla ja korttiin liitetyllä PIN-koodilla.
  • Kokoustilan käyttö on maksutonta.

Kiukaisten kirjaston kokoustila

Kiukaisten kirjastossa mahdollisuus yhdistysten ja ryhmien kokoontumiseen. Kirjastossa on langaton verkkoyhteys. Tiloissa on myös pienkeittiö kahvinkeittomahdollisuudella (astioita pieni määrä).

Varaukset ja kaikki kokoustiloihin liittyvät kyselyt kirjastolta p. 044 422 4833 ja kirjasto@eura.fi  

Työtila Kelaamo

Tee varaus pääkirjaston työtila Kelaamoon

Pääkirjastossa on käytettävissä varattava työtila Kelaamo, jonne voit tulla esimerkiksi opiskelemaan, työskentelemään tai käyttämään Kelan etäpalvelupistettä. Voit varata työtilan verkossa, sähköpostitse kirjasto@eura.fi, puhelimitse 044 422 4833 tai kirjastossa paikan päällä.

Työtilassa on kannettava tietokone työskentelyä varten. Tulostusmahdollisuutta ei toistaiseksi ole. Työtila on käytettävissä myös pääkirjaston omatoimiaukioloaikoina (ma–pe 8.00–20.00, la–su 9.00–18.00). Voit varata työtilan korkeintaan kahdeksi tunniksi kerrallaan.

Työtila Kelaamossa toimii myös Kelan etäpalvelupiste. Kelan etäpalvelu on Kelan asiakaspalvelua etäyhteydellä. Kelan etäpalvelu on käytettävissä ma–pe klo 9–15. Työtila on hyvä varata etukäteen Kelan etäpalvelua varten, sillä se on myös muussa käytössä.

Kelan etäpalvelussa asiakas voi keskustella Kelan palveluasiantuntijan kanssa tietokoneen kuva- ja ääniyhteydellä. Etäpalvelussa saa henkilökohtaista neuvontaa ja voi hoitaa samoja asioita kuin Kelan palvelupisteessä. Kirjaston henkilökunta auttaa mielellään yhteyden avaamisessa. Lisätietoja Kelan etäpalvelusta: https://www.kela.fi/etapalvelu.

Lähin Kelan palvelupiste sijaitsee Euran terveyskeskuksessa, osoitteessa Terveystie 3, 27510 Eura. Palvelupiste on avoinna vain ajanvarauksella keskiviikkoisin. Löydät ohjeet palveluajan varaamiseen Kelan verkkosivuilta.

Pääkirjaston näyttelytila

Pääkirjastossa on 64 m2:n suuruinen näyttelytila, jossa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä ympäri vuoden. Näyttelytilaa hallinnoi kulttuuripalvelut. Katso tästä lisätietoja näyttelytilasta.

Euran kirjaston näyttelytila

Pääkirjaston vitriini

Pääkirjastossa on lasivitriini, johon paikallisilta henkilöiltä on pyydetty erilaisia pienoisnäyttelyitä. Ota yhteyttä pääkirjastoon, jos haluat tuoda näyttelyn vitriiniin. Otamme vastaan mielellämme kaikenlaisia näyttelyitä.