Honkilahden uusi omatoimikirjasto avautuu ke 17.1.2024!

Avauspäivänä kirjastoon pääsee omatoimisesti klo 8–20, palveluaika on tuttuun tapaan klo 10–15. Jatkossa kirjasto on avoinna entiseen tapaan: omatoimisesti arkisin klo 8–20, viikonloppuisin klo 9–18. Asiakaspalveluaika keskiviikkoisin klo 10–15.

Avajaisia vietetään ma 5.2.2024, kun Honkilahden uudessa oppimiskeskuksessa on avoimien ovien päivät. Avajaispäivänä tavattavissa kirjastonhoitaja Eija Ollila sekä kirjastopäällikkö Antti Erkkilä.


Euran kirjaston alkuvuoden 2024 tapahtumaesite on julkaistu!

Esite luettavissa sähköisesti sekä saatavissa paperisena Euran kirjastoista.

Euran kirjaston tapahtumaesite kevät 2024


Kelan etäpalvelupiste siirtyy Euran pääkirjastoon

Kelan etäpalvelupiste on käytettävissä pääkirjaston työhuoneessa arkisin klo 9–15. Etäpalvelupiste palvelee, kun tarvitset henkilökohtaista neuvontaa Kela-asioissa. Etäpalvelulle on varattu hiljainen ja yksityinen tila.

Kelan etäpalvelu toimii tietokoneen kuva- ja ääniyhteydellä ja kirjaston henkilökunta auttaa mielellään yhteyden avaamisessa. Lisätietoja Kelan etäpalvelusta: https://www.kela.fi/etapalvelu.


Euran lähikirjastojen palveluajat muuttuvat

Kiukaisten ja Panelian kirjastojen asiakaspalveluajat vaihtuvat henkilöstömuutosten vuoksi. Kiukaisissa säilytetään maanantain ilta-ajan asiakaspalveluaika ja keskiviikon asiakaspalveluajasta joudutaan luopumaan. Panelian kirjaston asiakaspalveluaika siirtyy torstailta tiistaille.

Lähikirjastojen asiakaspalveluajat ovat 9.10.2023 lähtien seuraavat:

Kiukainen maanantaisin klo 14–19
Panelia tiistaisin klo 10–15
Honkilahti keskiviikkoisin klo 10–15
Hinnerjoki torstaisin klo 10–15

Lähikirjastojen omatoimiajat pysyvät ennallaan: arkisin klo 8–20 ja viikonloppuisin klo 9–18.