Euran Kemikalio on toiminut jo 80 vuoden ajan. Liikkeessä on myytävänä Pirjo Hamm-Hakamäen pikkutauluja, kortteja, uniikkikoruja sekä tietysti päivän kosmetiikkaa, parfyymeja ja kylpytuotteita.

Hamm’in talo on 1890-luvun alussa rakennettu uusrenessanssihirsitalo, joka jo alkujaan rakennettiin kauppiastaloksi. Tontti ulottuu maantieltä joen rantaan, ja sille oli rakennettu myös piharakennuksia, joissa toimi erilaisia verstaita. Pää- ja piharakennusten toiminta ja menneisyys oli vilkasta ja värikästä.

Jokigalleria esittelee nykytaiteen ammattilaisten teoksia.
Esillä on aina yhden taiteilijan ja taiteilijaryhmän näyttelykokonaisuus, joka on avoinna yleisölle yhden kesän ajan.
Jokigalleria sijaitsee Hamm’in talon pihapiirissä.

Kuvataiteilija Pirjo Hamm-Hakamäki (s. 4.3.1952) asuu ja työskentelee sukutalossaan. Hänen vahvojen ja värikylläisten pastelli- ja öljymaalausten, tussipiirustuksien ja installaatioiden juuret ovat oman kokemisen kautta Italian renessanssissa, Katalonian kulttuurissa, idän mystiikassa, antiikin taruissa ja romanikulttuurin rikkaudessa. Innoituksensa monipuolisuutta hän käyttää myös luodessaan uniikkikoruja. Niiden materiaalit tulevat maailman eri puolilta sekä romaneilta. Korut saavatkin nimensä sen maan paikkakunnista, mistä raaka-aine on peräisin, ja muotonsa kyseisen paikan mielikuvasta, joka Pirjolla on.