Euran kunnan kesäuimakoulut

  1. viikko, 5. – 9.6. 2023, ryhmät 1-4
  2. viikko, 12.-16.6. 2023, ryhmät 5-9
  • 9 ryhmää, joissa kaikissa voi opetella uinnin alkeita, uintitekniikoita, sukelluksia, hyppyjä ja suorittaa uintimerkkejä varhaistaitomerkistä primusmaisteriin asti.
  • v 2018 tai aikaisemmin syntyneille.
  • Uimakoulun kesto 5 päivää.
  • Uimakoulun maksu 25 €, laskutetaan, sis. uinninopetuksen, kuljetusryhmien kuljetukset, uintikirjan ja uintimerkin.
  • Yhteiskuljetuksessa tulevat – ilmoita lähtöpaikka.
  • Omin kyydein tulevat – valitse ryhmä, johon ei ole linja-autokuljetusta

Ilmoittautuminen 15. – 21.5. euralaiset ja 22.5. muiden kuntien lapset kunnan kotisivujen kautta tai puhelimitse arkisin klo 8.30-15.00 puh. 044 422 4845. Ilmoittautumista on jatkettu ja vielä voi ilmoittautua kaikkiin ryhmiin, joissa on tilaa. (Huom! Ei tekstiviestejä).

Ilmoittaudu tästä

Järj. Euran kunnan liikuntapalvelut ja Euran uima- ja urheiluhalli Oy

Euralaiset urheiluseurat järjestävät paljon liikuntatoimintaa lapsille

Eurassa on 24 urheiluseuraa, joista suurella osalla on toimintaa lapsille. Lajikirjo on suuri.

Kunnan liikuntapalvelut

Euran kunnan liikuntapalvelut järjestävät touko-kesäkuussa lasten uimakouluja, joissa on yli 500 uimakoululaista. Kaikille avoimet lasten uimakoulut järjestetään kesäkuun alussa ja ilmoittautumiset kesän uimakouluihin ajoittuvat toukokuun puoliväliin.

Liikuntapalvelut toimivat yhteistyössä koululiikunnan kanssa ja yhteistyössä järjestetään mm. Euran alakoulujen välisiä urheilukilpailuja yleisurheilussa, hiihdossa, uinnissa ja maastojuoksussa.

Liikuntapalvelut on tiiviissä yhteistyössä euralaisten urheiluseurojen kanssa mm. myöntämällä vuoroja liikuntatiloihin, hankkimalla välineistöä liikuntapaikoille ja järjestämällä tapahtumia mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä yhdistysten kanssa.