KESÄUIMAKOULUT 2024 EURAN UIMAHALLISSA

1. JAKSO 3. – 7.6.2024
2. JAKSO 10. – 14.6.2024

Uimakouluun otetaan v.2019 tai aikaisemmin syntyneitä ensisijaisesti euralaisia lapsia. Uimakouluryhmiä on yhteensä 9 ja jokaiseen ryhmään otetaan 40 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Uimakoulun kesto 5 päivää ja maksu 30€ / lapsi.

Ilmoittautumiset: euralaiset ilmoittautuvat ensin ja muut ti 21.5. mieluummin kotisivujen kautta tai puhelimitse arkisin klo 8.30-15.00 puh. 044 422 4845. Ilmoittautumista on jatkettu netin kautta 29.5. asti niihin ryhmiin, joissa on vielä tilaa. HUOM! Nyt voi ilmoittaa lapsen ryhmään, missä on tilaa. Poikkeuksena 4. ryhmään voi ilmoittaa lapsen, jonka opetus tapahtuu isossa altaassa tai monitoimialtaassa eli lapsi osaa jo uida. Vapaita paikkoja voi tiedustella myös puhelimitse.

Jos et saa vahvistusta netti-ilmoittautumisesta sähköpostiin, ilmoittautumisen voi varmistaa p.044 422 4845 tai sähköpostilla pia.malja(at)eura.fi
Yleensä tiedot tulevat perille, jos ne on lähetetty.

Huom! Uintikirja mukaan, jos lapsi on ollut aikaisemmin uimakoulussa.

Ilmoittaudu tästä

Järj. Euran liikuntapalvelut ja Euran uimahalli

Euralaiset urheiluseurat järjestävät paljon liikuntatoimintaa lapsille

Eurassa on 24 urheiluseuraa, joista suurella osalla on toimintaa lapsille. Lajikirjo on suuri.

Kunnan liikuntapalvelut

Euran kunnan liikuntapalvelut järjestävät touko-kesäkuussa lasten uimakouluja, joissa on yli 500 uimakoululaista. Kaikille avoimet lasten uimakoulut järjestetään kesäkuun alussa ja ilmoittautumiset kesän uimakouluihin ajoittuvat toukokuun puoliväliin.

Liikuntapalvelut toimivat yhteistyössä koululiikunnan kanssa ja yhteistyössä järjestetään mm. Euran alakoulujen välisiä urheilukilpailuja yleisurheilussa, hiihdossa, uinnissa ja maastojuoksussa.

Liikuntapalvelut on tiiviissä yhteistyössä euralaisten urheiluseurojen kanssa mm. myöntämällä vuoroja liikuntatiloihin, hankkimalla välineistöä liikuntapaikoille ja järjestämällä tapahtumia mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä yhdistysten kanssa.