HAKU YKSIVUOTISEEN ESIOPETUKSEEN (V. 2016 syntyneet) TAPAHTUU AJALLA 24.1.-6.2.2022      

Esiopetusikäisille on lähetetty kotiin tiedote, jossa on ohjeet esiopetukseen ilmoittautumiseen sekä esiopetusta täydentävän varhaiskasvatuksen hakemiseen.                

Lukukaudella 2022 – 2023 perusopetuslain mukainen maksuton esiopetus järjestetään alla mainituissa yksiköissä

KAUTTUAN PÄIVÄKOTI (ml. esioppilaiden täydentävä varhaiskasvatus)

PÄIVÄKOTI EURANRINKILÄ (ml. esioppilaiden täydentävä varhaiskasvatus + mahdollinen vuorohoito)

HONKILAHDEN PÄIVÄKOTI (ml. Etelä-Euran esioppilaiden täydentävä varhaiskasvatus)

KIUKAISTEN KOULU (ml. esioppilaiden täydentävä varhaiskasvatus)

PANELIAN KOULU (ml. esioppilaiden täydentävä varhaiskasvatus)

Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden, kuitenkin viimeistään neljä kuukautta ennen varhaiskasvatuksen tarpeen alkamista. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu työllistymisestä, opinnoista, koulutuksesta tai muutosta kuntaan työn tai opintojen takia, varhaiskasvatuspaikkaa on haettava niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikan.

Oheinen ilmoittamislinkki vie eAsiointi-sivulle. Tähän linkkiin kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kirjautumisen jälkeen avautuu portaalin etusivu, jonka vasemmassa reunassa ovat Euran kunnan käytössä olevat sähköisten palvelujen linkit; varhaiskasvatushakemus, esiopetukseen ilmoittautuminen sekä hoitoaikojen ilmoittaminen.

Päätös varhaiskasvatuspaikasta lähetetään huoltajalle sähköisesti, mikäli huoltaja on antanut luvan päätöksen sähköiseen välitykseen. Päätöksen yhteydessä huoltaja saa sähköisesti myös ”Tervetuloa varhaiskasvatukseen”-paketin, jossa on tietoa ja lomakkeita varhaiskasvatuksen aloittamisesta. Tästä syystä on tärkeää merkitä hakemukseen sähköpostiosoite.

Varhaiskasvatushakemuksen voi tehdä myös paperisena, jolloin se toimitetaan palvelupäällikkö Arja Lehtoselle osoitteeseen Sivistyspalvelutoimisto, Satakunnankatu 12, 27510 EURA.