VARHAISKASVATUS HEINÄKUUSSA 2022

Heinäkuussa päivystävät

  • Kauttuan päiväkoti, puh. 044 422 4569
  • päiväkoti Euranrinkilä vuorohoidon osalta, puh. 044 422 4475
  • päiväkotiryhmä Joentiuku, puh. 044 422 4512
  • päiväkoti Lemmikki, puh. 044 422 4517

VARHAISKASVATUKSEN TOIMISTOPALVELUT OVAT KIINNI AJALLA 4.-29.7. Tällöin ei käsitellä varhaiskasvatushakemuksia tai asiakasmaksuihin liittyviä asioita. Kiireellisissä varhaiskasvatukseen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä päivystäviin päiväkoteihin (numerot yllä).

Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden, kuitenkin viimeistään neljä kuukautta ennen varhaiskasvatuksen tarpeen alkamista. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu työllistymisestä, opinnoista, koulutuksesta tai muutosta kuntaan työn tai opintojen takia, varhaiskasvatuspaikkaa on haettava niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikan.

Oheinen ilmoittamislinkki vie eAsiointi-sivulle. Tähän linkkiin kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kirjautumisen jälkeen avautuu portaalin etusivu, jonka vasemmassa reunassa ovat Euran kunnan käytössä olevat sähköisten palvelujen linkit; varhaiskasvatushakemus, esiopetukseen ilmoittautuminen sekä hoitoaikojen ilmoittaminen.

Päätös varhaiskasvatuspaikasta lähetetään huoltajalle sähköisesti, mikäli huoltaja on antanut luvan päätöksen sähköiseen välitykseen. Päätöksen yhteydessä huoltaja saa sähköisesti myös “Tervetuloa varhaiskasvatukseen”-paketin, jossa on tietoa ja lomakkeita varhaiskasvatuksen aloittamisesta. Tästä syystä on tärkeää merkitä hakemukseen sähköpostiosoite.

Varhaiskasvatushakemuksen voi tehdä myös paperisena, jolloin se toimitetaan palvelupäällikkö Arja Lehtoselle osoitteeseen Sivistyspalvelutoimisto, Satakunnankatu 12, 27510 EURA.