Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden, kuitenkin viimeistään neljä kuukautta ennen varhaiskasvatuksen tarpeen alkamista. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu työllistymisestä, opinnoista, koulutuksesta tai muutosta kuntaan työn tai opintojen takia, varhaiskasvatuspaikkaa on haettava niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikan.

Oheinen ilmoittamislinkki vie eAsiointi-sivulle. Tähän linkkiin kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kirjautumisen jälkeen avautuu portaalin etusivu, jonka vasemmassa reunassa ovat Euran kunnan käytössä olevat sähköisten palvelujen linkit; varhaiskasvatushakemus, esiopetukseen ilmoittautuminen sekä hoitoaikojen ilmoittaminen.

Päätös varhaiskasvatuspaikasta lähetetään huoltajalle sähköisesti, mikäli huoltaja on antanut luvan päätöksen sähköiseen välitykseen. Päätöksen yhteydessä huoltaja saa sähköisesti myös “Tervetuloa varhaiskasvatukseen”-paketin, jossa on tietoa ja lomakkeita varhaiskasvatuksen aloittamisesta. Tästä syystä on tärkeää merkitä hakemukseen sähköpostiosoite.

Varhaiskasvatuksen hoitosopimuslomake

Varhaiskasvatuspaikan irtisanomislomake

Tuloselvityslomake

Varhaiskasvatushakemuksen voi tehdä myös paperisena, jolloin se toimitetaan palvelupäällikkö Arja Lehtoselle osoitteeseen Sivistyspalvelutoimisto, Satakunnankatu 12, 27510 EURA.