Tervetuloa Euran nuorisopalveluiden sivuille!

Nuorisopalveluissa työskentelee kaksi nuoriso-ohjaajaa, yksi koulunuoriso-ohjaaja, kaksi etsivää nuorisotyöntekijää, tilatyöntekijä ja esimies. Tällä joukolla toteutamme nuorille erilaisia palveluita, kuten junnuja ja nuorteniltoja, tapahtumia ja retkiä, kesätoimintaa ja etsivää nuorisotyötä. Välillä otamme nuorisopalveluiden auton ja ajamme nuorten pariin ympäri kuntaa. Uutena työntekijänä meillä on aloittanut koulunuoriso-ohjaaja. Hän työskentelee Euran koulukeskuksessa yhteiskoululaisten, Ahmasojan yläluokkalaisten ja lukiolaisten kanssa. Hänen tehtävänään on kuulla nuorten toiveita, järjestää oppilaille toimintaa, lisätä yhteishenkeä ja viihtyvyyttä, olla läsnä.

Me huolehdimme myös siitä, että kaikki Euran nuoret saavat äänensä kuuluviin. Mikäli siis sinulla on ideoita tai toiveita, niin kerro ne meille. Me viemme niitä eteenpäin. Ja Eurassa toimii myös nuorisovaltuusto, nuorten äänitorvi!

Meidät löytää Facebookista ja Instagramista, linkit niihin löytyy tuosta oikealta tai alta. Meidän työntekijät löydät myös Snapchatista.

Nuorisopassi on jälleen käytössä yläkoululaisille. Uusia kivoja etuja on käytettävissä mukava setti. Käyppäs tutustumassa etutarjontaan. Jos nuorisopassi ei ole vielä käytössäsi, lataa sovellus sovelluskaupasta ja kirjaudu koulun Google-tunnuksilla sisään. Ennen kirjautumista huoltajan on pitänyt antaa Wilmassa lupa tietojen siirtoon. Kysele meiltä rohkeasti apua, mikäli ei homma lähde pelittämään tai herää kysymyksiä.

NÄIN OTAT NUORISOPASSIN KÄYTTÖÖN:

Nuorten mielenterveystalo

Opintopolku