Tervetuloa Euran nuorisopalveluiden sivuille!
Nuokkari

Nuorisopalveluissa työskentelee kaksi nuoriso-ohjaajaa, yksi koulunuoriso-ohjaaja, kaksi etsivää nuorisotyöntekijää, tilatyöntekijä ja esimies. Tällä porukalla me toteutetaan nuorille erilaisia palveluita, kuten nuokkarin junnuja ja nuorteniltoja, tapahtumia ja retkiä, kesätoimintaa ja etsivää nuorisotyötä. Ja välillä otetaan alle nuorisopalveluiden auto ja hurautetaan nuorten pariin ympäri kuntaa.

Uutena työntekijänä meillä aloittanut koulunuoriso-ohjaaja. Hän työskentelee Euran koulukeskuksessa yhteiskoululaisten, Ahmasojan yläluokkalaisten ja lukiolaisten kanssa. Hänen tehtävänään on kuulla nuorten toiveita, järjestää oppilaille toimintaa, lisätä yhteishenkeä ja viihtyvyyttä, ihan vaan olla läsnä. Nykäse hihasta!

Me huolehditaan myös siitä, että kaikki Euran nuoret saa äänensä kuuluviin. Mikäli siis sulla on ideoita tai toiveita, niin kerro ne meille. Me viedään niitä eteenpäin. Ja Eurassa toimii myös nuorisovaltuusto, nuorten äänitorvi!

Meidät löytää Facebookista ja Instagramista, linkit niihin löytyy tuosta oikealta tai alta. Otahan molemmat kanavat haltuun! Meidän työntekijät löydät myös Snäpistä.

Euran kunnassa otetaan käyttöön nuorisopassipilotti lokakuun alusta alkaen joulukuun loppuun asti. Nuorisopassista yläkoululaiset voivat saada alennuksia ja erilaisia etuja sekä jopa ilmaiskokeiluja erilaisiin harrastuksiin. NÄIN OTAT NUORISOPASSIN KÄYTTÖÖN:

Nuorten mielenterveystalo

Opintopolku