Tervetuloa Euran nuorisopalveluiden sivuille!

Nuorisopalveluissa työskentelee kaksi nuoriso-ohjaajaa, yksi koulunuoriso-ohjaaja, kaksi etsivää nuorisotyöntekijää, tilatyöntekijä ja esimies. Tällä joukolla toteutamme nuorille erilaisia palveluita, kuten junnuja ja nuorteniltoja, tapahtumia ja retkiä, kesätoimintaa ja etsivää nuorisotyötä. Välillä otamme nuorisopalveluiden auton ja ajamme nuorten pariin ympäri kuntaa. Uutena työntekijänä meillä on aloittanut koulunuoriso-ohjaaja. Hän työskentelee Euran koulukeskuksessa yhteiskoululaisten, Ahmasojan yläluokkalaisten ja lukiolaisten kanssa. Hänen tehtävänään on kuulla nuorten toiveita, järjestää oppilaille toimintaa, lisätä yhteishenkeä ja viihtyvyyttä, olla läsnä.

Me huolehdimme myös siitä, että kaikki Euran nuoret saavat äänensä kuuluviin. Mikäli siis sinulla on ideoita tai toiveita, niin kerro ne meille. Me viemme niitä eteenpäin. Ja Eurassa toimii myös nuorisovaltuusto, nuorten äänitorvi!

Meidät löytää Facebookista ja Instagramista, linkit niihin löytyy tuosta oikealta tai alta. Meidän työntekijät löydät myös Snapchatista.

Nuorten mielenterveystalo

Opintopolku