Euran kunta jakaa vuosittain yksityisteille kunnossapitoavustuksia. Päätöksistä vastaa tekninen lautakunta.

Yksityistieavustuksia haetaan vuosittain maaliskuun loppuun mennessä. Avustusta voivat saada vain virallisesti perustetut tiekunnat tai sellaiset, joiden tiekunnaksi perustamishakemus on vireillä maanmittauslaitoksessa avustusanomusajankohdan loppuun mennessä. Lisäksi tien varrella on oltava vähintään kaksi vakituista asuntoa. 

Yksityistielainsäädännön mukaisiin toimituksiin ja katselmuksiin osallistuvat teknisen lautakunnan 
(20.2.2013 § 19) valitsemat lautakunnan jäsenet (2 hlöä). 

Kunnossapitoavustukset 2023

Tieavustushakemukset vuodelle 2023 on haettava 31.3.2023 klo 13 mennessä. Perusparannusavustusta ei myönnetä vuodelle 2023.

Avustusta voi hakea sähköisellä lomakkeella tai tulostettavalla lomakkeella, jonka voi lähettää postitse tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo[at]eura.fi.

ePalvelun sähköinen avustushakemus

Tulostettava avustushakemus
Tämä hakemus lähetettään joko sähköpostin liitteenä osoitteeseen kirjaamo[at]eura.fi tai
paperisena osoitteeseen:
Euran kunta, kirjaamo
Sorkkistentie 10
27510 EURA

HUOM! Kuoreen / aihekentäksi tulee laittaa merkintä Tieavustushakemus 2023


Alueelliset yksityistiepäivät 2023

Suomen Tieyhdistyksen järjestämien Alueellisten yksityistiepäivien viikon 7 tilaisuudet pidetään seuraavasti: 14.2. Seinäjoki, 15.2. Kankaanpää, 16.2. Tampere.

Tarjolla on runsaasti luentoja ajankohtaisista yksityistieasioista mm. ennakkotietoa kesällä julkaistavasta uudesta yksiköintisuosituksesta, yksityisteiden siltojen ja merkittävimpien yksityisteiden kuntokartoituksesta ja valtion perusparannushankkeisiin myöntämistä ennätyksellisen hyvistä avustuksista. Päivän päätteeksi aina mielenkiintoinen kyselyosio. Mukana jälleen myös yksityisteille palveluja tarjoavia yrityksiä. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen osoitteeseen teuvo.taura@tieyhdistys.fi .

Osallistumismaksu 105 € (sis. alv 24%) jäsenhinta 89,00 € (sis. alv 24%). Hinta sisältää luennot tapahtumapaikalla, aineiston, aamukahvin, lounaan ja näyttelyn.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen; https://www.tieyhdistys.fi/tapahtumat/alueelliset-yksityistiepaivat-2023/ . Lisätietoja antaa Teuvo Taura 0400 720336, teuvo.taura@tieyhdistys.fi.

Tervetuloa!
Suomen Tieyhdistys ry