Kauttuan nuokkari

Eurassa toimii kaksi nuorisotilaa eli nuokkaria: Kauttuan nuokkari ja Hinnerjoen Nurtsi. Kauttuan nuokkarin toiminnasta vastaa nuoriso-ohjaajat. Nurtsilla nuorteniltojen toteutuksesta vastaa talotoimikunta ja paikalliset yhdistykset. Se on eräänlainen upea ihme Suomen kartalla! Lisäksi aiomme tänä keväänä pitää kiertäviä perjantainuokkareita ympäri Euraa!

Nuokkareilla on paikalla aina kaksi ohjaajaa. Toiminta on päihteetöntä. Nuokkarilla saa olla aukioloaikojen puitteissa juuri sen ajan, mikä itselle sopii. Tiloilla on toimintaa eri ikäryhmille: 3-6lk, 13-17-vuotiaat, ja 18-29-vuotiaat.

Nuokkareilta löytyy biljardipöydät, pleikkarit, lautapelit jne. Illoissa järjestetään ohjattua ohjelmaa, mutta saat itse päättää, osallistutko siihen. Pari ylivoimaisesti suosituinta ohjelmanumeroa on biljarditurnaukset ja ruoka!

Mikäli sulla on nuokkarin toimintaan liittyviä toiveita, kuten vaikka pleikkapeleihin tai ohjattuun toimintaan liittyen, niin kerro se nuoriso-ohjaajille. Katsotaan mitä voidaan asialle tehdä.