Haastepyöräily 1.5. – 27.6.2021

Haastepyöräilykampanjaan osallistuu 33 kuntaa 3:ssa eri sarjassa. Kampanjan jälkeen järjestetään jatkoaika 28.6. – 31.8. ja Eura on mukana myös jatkoilla. Kannustamme kaiken ikäisiä ja kuntoisia pyöräilemään ja osallistumaan.

Euralaisten suoritusten kirjaus 2021:

  • Kirjaa pyöräilysi älypuhelimella mobiilisovelluksen avulla. Mobiilikirjauksen ohjeet. Uudet käyttäjät voivat ladata mobiilin ilmaiseksi sovelluskaupasta. Haastepyöräily-kuvake tallentuu automaattisesti älylaitteen näyttöön, jonka kautta saa helposti ja nopeasti tehtyä omat kirjaukset. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat pyöräilyt. Kirjauksia voi tehdä ympäri vuoden.
  • Vaihtoehtoisesti tee kirjaus henkilökohtaiseen pyöräilykorttiin.
    Tulosta pyöräilykortti tai hae kunnan liikuntatoimistosta Euran urheilutalolta. Pyöräilykorttien palautus 28.6. mennessä osoitteeseen Euran kunnan liikuntapalvelut, Eurantie 33, 27510 Eura
  • Tulokset lasketaan vain mobiilikirjauksista ja pyöräilykorteista.
  • Huom! kunnan pyöräilysuorituksiin ei lasketa kuntovihkojen kirjauksia kuntosuorituslaatikoista.

Pyöräilyohjeita:
Pyöräily onnistuu hienosti myös koronapoikkeustilan aikana. Ohjeena on, että pyöräillään mieluummin yksin tai perheenjäsenten kanssa.

Matkan voi suorittaa polkupyörällä, sähköpyörällä, tandempyörällä tai kickbikella. Pyöräilyalueena voi olla muukin kuin oma kunta.

LiikU:n sivulta lisätietoja.

Sivulta löytyy linkkejä mm. työmatka- ja koulumatkaliikuntaan.

Kävelykampanja 4.- 25.5.2021

Suomen Latu ja Tahko Pihkala -seura haastavat kaikki suomalaiset kävelemään toukokuussa. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 80 vuotta Maaottelumarssista, johon 1,5 miljoonaa suomalaista aikanaan osallistui. 

Kävelykampanja

Kävellään koko kesä! Tapahtumaan osallistumiseen ohella kannustetaan kävelemään paitsi koko toukokuu, myös koko kevät ja syksy. Jokainen voi kirjata kävelemänsä matkan Kävelykilometrikisaan ja kerätä omalle yhdistykselleen tai joukkueelleen mahdollisimman monta kilometriä koko kevään ja kesän ajan.