Liikkuen läpi vuoden liikuntakampanja 2023

Kolme kampanjaa Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja yhdistetään saman nimen ja mobiilisovelluksen alle. Yleisnimeksi on valittu LIIKKUEN LÄPI VUODEN. Euran kunnan liikuntapalvelut osallistuu koko kampanjaan ja kuntalaiset voivat osallistua oman valintansa mukaan yhteen tai useampaan kampanjaan.

Talviliikkujakampanja 10.1.-31.3.2023

Liikuntamuotoina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, maastopyöräly, potkukelkkailu, pyöräily, luistelu ja retkiluistelu. Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten kampanja soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Kuntakisassa on kolme sarjaa asukasluvun mukaan, Eura kisailee yli 10 000 asukkaan sarjassa. Kirjaukset tehdään pääsääntöisesti mobiili-tai nettisovelluksen kautta. Eurassa on käytössä liikuntakortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena.


Kaikkien osallistujien kesken suoritetaan arvonta.

Euralaisten suoritusten kirjaus

  • Tulokset kirjataan mobiili- tai nettisovelluksen kautta (Huom! uudet tunnukset) tai suorituskorttiin.
  • Suorituskortin voi hakea liikuntatoimistosta (Eurantie 33, urheilutalo) tai uimahallin aulasta 2.1.2023 alkaen tai tulostaa tältä sivulta.

Mobiili ja nettikirjausohjeet Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus on saatu vasta 12.1. App Store kauppaan (IPhone/IPad), joten anteeksi viivästys siinä! Google play kaupassa sovellus on ollutkin heti alusta asti. Myös nettiversio toimii osoitteesta https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden.  

Lisätietoa Liikkuen läpi vuoden -kampanjasta LiikUn sivulta

Järj. Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (LiikU) yhteistyössä Euran kunnan liikuntapalvelut ja muut alueen kunnat