Haastepyöräily 1.5.-25.6.2023

Kuntakisassa on kolme sarjaa asukasluvun mukaan, Eura kisailee yli 10 000 asukkaan sarjassa. Kirjaukset tehdään pääsääntöisesti mobiili- tai nettisovelluksen kautta. Eurassa on käytössä haastepyöräilykortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena.

Perinteisen haastepyöräilyn tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä pyöräilemään ja osallistumaan kuntakisaan oman kuntasi sarjassa. Laitetaan kaikki pyörät pyörimään!

Kaikkien osallistujien kesken suoritetaan arvonta.

Euralaisten suoritusten kirjaus

  • Tulokset kirjataan mobiili- tai nettisovelluksen kautta tai suorituskorttiin.
  • Haastepyöräilykortin voi hakea liikuntatoimistosta (Eurantie 33, urheilutalo) tai uimahallin aulasta 27.4.2023 alkaen tai tulostaa tältä sivulta.

Mobiili ja nettikirjausohjeet  Huom! Haastepyöräily ja Talviliikkuja mobiilisovellukset vaihtuivat Liikkuen läpi vuoden – mobiilisovellukseen 10.1.2023. Jos sinulla on viimevuotinen sovellus, hae uusi Google Play tai App Store kaupasta. Sovellus on samanlainen ja omat tiedot löytyvät vanhalla koodilla – omat tiedot – lähetä koodi sähköpostiin. Myös nettiversio toimii osoitteesta https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden.  

Tulosta oma haastepyöräilykortti tai hae oma kortti liikuntatoimistosta, urheilutalolta tai uimahallin aulasta.

Tulosta haastepyöräilykortti:

Lisätietoa Liikkuen läpi vuoden -kampanjasta LiikUn sivulta

Järj. Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (LiikU) yhteistyössä Euran kunnan liikuntapalvelut ja muut alueen kunnat

Liikkuen läpi vuoden liikuntakampanja 2023

Kolme kampanjaa Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja yhdistetään saman nimen ja mobiilisovelluksen alle. Yleisnimeksi on valittu LIIKKUEN LÄPI VUODEN. Euran kunnan liikuntapalvelut osallistuu koko kampanjaan ja kuntalaiset voivat osallistua oman valintansa mukaan yhteen tai useampaan kampanjaan.

Talviliikkujakampanja 10.1.-31.3.2023

Lopputulokset:
Euran kunta sijoittui Isojen kuntien sarjassa 4. sijalle. Liikuntakilometrejä kertyi 12 087 eli 1,07 km/as.
Kampanjaan osallistui 57 henkilöä. Eniten kertyi kävelysuorituksia n. 57% kertyneistä kilometreistä, sauvakävelyä 8%, hiihtoa 20% ja pyöräilyä n. 9 %. Kiitos osallistujille!

Liikuntamuotoina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, maastopyöräly, potkukelkkailu, pyöräily, luistelu ja retkiluistelu. Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten kampanja soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Kuntakisassa on kolme sarjaa asukasluvun mukaan, Eura kisailee yli 10 000 asukkaan sarjassa. Kirjaukset tehdään pääsääntöisesti mobiili-tai nettisovelluksen kautta. Eurassa on käytössä liikuntakortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena.


Kaikkien osallistujien kesken suoritetaan arvonta.

Euralaisten suoritusten kirjaus

  • Tulokset kirjataan mobiili- tai nettisovelluksen kautta (Huom! uudet tunnukset) tai suorituskorttiin.
  • Suorituskortin voi hakea liikuntatoimistosta (Eurantie 33, urheilutalo) tai uimahallin aulasta 2.1.2023 alkaen tai tulostaa tältä sivulta.

Mobiili ja nettikirjausohjeet Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus on saatu vasta 12.1. App Store kauppaan (IPhone/IPad), joten anteeksi viivästys siinä! Google play kaupassa sovellus on ollutkin heti alusta asti. Myös nettiversio toimii osoitteesta https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden.  

Talviliikkujakortti 2023Lataa

Lisätietoa Liikkuen läpi vuoden -kampanjasta LiikUn sivulta

Järj. Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (LiikU) yhteistyössä Euran kunnan liikuntapalvelut ja muut alueen kunnat
* * * * * * * * * * * * * *

Ui Elämäsi Kuntoon – kampanja

Lopputulokset:
Euran uimahallissa uitiin kampanjan aikana 256 785m eli 256 km 785 m.
vesiliikuntaminuutteja kertyi 22 768 min eli 379,5 tuntia. Kampanjaan osallistui 75 henkilöä.
Euran uimahalli sijoittui keskisuurten uimahallien sarjassa 6. Kiitos kaikille uimareille ja vesiliikkujille!

Toinen uintikampanja on lokakuussa 1.-31.10.2023.

Uimahallit kisaavat leikkimielisesti keskenään vesiliikuntaminuuteista ja uintimetreistä. Kampanjaan osallistuvat uimahallit jaetaan vuotuisen kävijämääränsä perusteella kolmeen sarjaan: pienet, keskisuuret (Euran uimahalli) ja suuret uimahallit.

Suoritusten kirjausvaihtoehdot:

  • Ui Elämäsi Kuntoon -kännykkäsovellus
  • Suorituskortti (palauta kortti 3.4. mennessä uimahallin kassalle)

Lataa Ui Elämäsi Kuntoon -sovellus puhelimellesi
Vesiliikunnan harrastajat voivat nyt kirjata uimiaan metrejä ja vesijumppaamiaan tai -juoksemiaan minuutteja älypuhelimen sovellukseen. Ui Elämäsi Kuntoon -sovellus on ladattavissa iOS App Storesta ja Google Play -kaupasta. Kampanjaan osallistuvat uimahallit löytyvät Ui Elämäsi Kuntoon -sovelluksesta kampanjakuukauden ensimmäisestä päivästä alkaen.

Osallistua voi kahteen sarjaan:

1) Uinti: kirjataan uidut metrit (esim. 1800 m)

2) Vesijumppa ja vesijuoksu: kirjataan minuutteina täyttyneet puolituntiset (esim. 60 min):

Nämä suoritukset kirjataan päiväkohtaisesti Ui Elämäsi Kuntoon -sovellukseen tai paperiseen suorituskorttiin erikseen metreinä ja minuutteina. Huom! Kaikki kampanjaan osallistuvien liikkujien henkilökohtaiset suoritukset julkaistaan sovelluksessa. Jos nimeäsi ei saa julkaista, käy muuttamassa käyttäjätilin asetuksissa kohta “Näytä nimi tulostaulukossa” passiiviseksi.

Lisätietoja Ui elämäsi kuntoon -kampanjasivut

Kampanja Facebookissa ja Instagramissa!

Kiinnostaako, ketkä muut uivat, vesijuoksevat tai -jumppaavat kampanjan aikana? Kampanjaan osallistuvien kanssa pääsee vuorovaikutukseen Facebookissa ja Instagramissa.

Järj. Suomen Uimaliitto, Euran kunnan liikuntapalvelut ja Euran uimahalli