Liikkuen läpi vuoden liikuntakampanja 2024

Kolme kampanjaa Liiku talvella, Haastepyöräily ja LiikU syksyllä on yhdistetty saman nimen ja mobiilisovelluksen alle. Yleisnimeksi on valittu LIIKKUEN LÄPI VUODEN. Euran kunnan liikuntapalvelut osallistuu koko kampanjaan yli 10 000 asukkaan sarjassa. Kuntalaiset voivat osallistua oman valintansa mukaan yhteen tai useampaan kampanjaan.

LiikU talvella -kampanja 10.1.-31.3.2024

Lajit: hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily, maastopyöräily ja soveltava liikunta.

Suoritusohjeita:

  • Pääsääntöisesti jokainen kirjaa omat suoritukset, mutta esim. aikuinen voi tehdä lasten kirjaukset.
  • Suoritusalueena voi olla muukin kun oma kunta.
  • Soveltava liikunta; Kampanjan liikuntalajeja voi suorittaa käyttäen apuvälineitä, kuten pyörätuolikelaus, sekä hiihto- ja luistelu kelkan avulla. Avustaja / huoltaja voi myös kirjata suoritukset yhteiseen mobiiliin ja liikuntalajiksi Soveltava liikunta.

Euralaisten suoritusten kirjaus

  • Tulokset kirjataan mobiili- tai nettisovelluksen kautta tai suorituskorttiin. Sama sovellus kaikissa kolmessa kampanjassa.

  1. Mobiili ja nettikirjausohjeet “Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus” löytyy Apple App Store tai Anroid Google play kaupasta. Kirjaukset voi tehdä myös nettiversioon osoitteessa https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden.
  2. Suorituskortin voi tulostaa alla olevasta linkistä tai hakea liikuntatoimistosta Euran urheilutalolta tai uimahallin alusta 4.1. alkaen

Järj. Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (LiikU) yhteistyössä Euran kunnan liikuntapalvelut ja muut alueen kunnat

Syysliikkuja -kampanja 1.9.-30.11.2023

Syyskampanjan lajit: kävely, sauvakävely, juoksu, pyöräily, maastopyöräily, melonta, retkeily, rullahiihto ja -luistelu, uinti, suunnistus, frisbeegolf sekä soveltava liikunta. Eura kisailee yli 10000 asukkaan sarjassa.

Eurassa kirjattiin liikuntasuorituksia yhteensä 23.589 km syysliikkuja-kampanjan aikana. Eura voitti kilpailussa oman sarjansa yli 10.000 asukkaan sarjan. HIENOA!

Euralaisten suoritukset lajeittain: pyöräily 14 519 km, kävely 1 698 km ja maastopyöräily 1 489 km, sauvakävely 1 021 km juoksu 733 km, melonta 433 km, rullahiihto 220 km.

Suurin osan suorituksista eli 20.000 km tuli mobiilikirjauksina.

Kiitos kaikille kuntoilijoille!

Euralaisten suoritusten kirjaus

  • Tulokset kirjataan mobiili- tai nettisovelluksen kautta tai suorituskorttiin. Sama sovellus kaikissa kolmessa kampanjassa.

Mobiili ja nettikirjausohjeet Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus” löytyy Apple App Store tai Anroid Google play kaupasta. Kirjaukset voi tehdä myös nettiversioon osoitteessa https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden.

Järj. Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (LiikU) yhteistyössä Euran kunnan liikuntapalvelut ja muut alueen kunnat

* * * * * * * * * *

Ui Elämäsi kuntoon 1. – 31.10.2023

Euran uimahallissa vesiliikuntaminuutteja kertyi 3 434 ja uintimetrejä 254 930.
Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille!

Uimahallit kisaavat leikkimielisesti keskenään vesiliikuntaminuuteista ja uintimetreistä. Kampanjaan osallistuvat uimahallit jaetaan vuotuisen kävijämääränsä perusteella kolmeen sarjaan: pienet, keskisuuret (Euran uimahalli) ja suuret uimahallit.

Osallistua voi kahteen sarjaan:

1) Uinti: kirjataan uidut metrit (esim. 1800 m)

2) Vesijumppa ja vesijuoksu: kirjataan minuutteina täyttyneet puolituntiset (esim. 60 min):

Nämä suoritukset kirjataan päiväkohtaisesti Ui Elämäsi Kuntoon -mobiilisovellukseen tai paperiseen suorituskorttiin erikseen metreinä ja minuutteina.