Haastepyöräily 1.5. – 26.6.2022
Pyöräilyn jatkokampanja 27.6.-31.8.2022

Haastepyöräilyn peruskampanja järjestettiin vapusta juhannukseen ja siihen oli ilmoittautunut Lounais-Suomesta 41 kuntaa. Eura on mukana myös jatkokampanjassa joka alkoi heti juhannuksen jälkeen. Kampanjaan voi osallistua sähköpyörällä, maastopyörällä, citypyörällä, kickbikella jne. Laitetaan kaikki pyörät pyörimään. Kannustamme kaiken ikäisiä ja kuntoisia osallistumaan! Pyöräilyalueena voi olla muukin kuin oma kunta.

Haastekampanjan lopputulos 2022 Eurassa

Euralaiset ovat pyöräilleet 1. – 26.6. peruskampanjan aikana yhteensä 44 946 km eli 10 kilometrin suorituksilla 4 495 pistettä. Euran mobiilikirjaukset 32 787 km ja suorituskortit 12 159 km.

Eura voitti yli 10 000 asukkaan sarjan hienosti 44 946 km tuloksella, kilometrejä kertyi 3,94km/asukas.

Haastepyöräilyn palkintojen arvonta suoritetaan elokuussa.

Euralaisten suoritusten kirjaus 2022

  • Kirjaa pyöräilysi esim. älypuhelimella mobiilisovelluksen avulla. Mobiilikirjauksen ohjeet. Uudet käyttäjät voivat ladata sovelluksen ilmaiseksi sovelluskaupasta. Haastepyöräilykuvake tallentuu automaattisesti älylaitteen näyttöön, jonka kautta saa helposti ja nopeasti tehtyä omat kirjaukset. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat pyöräilyt. Kirjauksia voi tehdä ympäri vuoden.

    Infovideo: https://youtu.be/yAWwguw5Ebg
  • Vaitoehtoisesti tee kirjaus henkilökohtaiseen pyöräilykorttiin. Tulosta pyöräilykortti tai hae kunnan liikuntatoimistosta Euran urheilutalolta. Pyöräilykorttien palautus 27.6. mennessä ja jatkokampanjan osalta 2.9. mennessä osoitteeseen Euran kunnan liikuntapalvelut, Eurantie 33, Eura.
  • Tulokset lasketaan vain mobiilikirjauksista ja pyöräilykorteista.
  • Huom! Kunnan kirjauksiin ei Eurassa lasketa kuntovihkoihin merkattuja suorituksia.
  • Eura osallistuu myös jatkokampanjaan 27.6.-31.8.

Liikun sivulta lisätietoja:

LiikUn haastepyöräilysivut

Järj. Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (LiikU) yhteistyössä Euran kunnan liikuntapalvelut ja muut alueen kunnat

Kävelykilometrikisa 1.5.-31.9.2022
Kuntoilua kävellen – valtakunnallinen kampanja

Kävelykilometrikisa on yksilöille, pareille ja joukkueille suunnattu leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat kävelykilometrejään ja/tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat omaa tai oman joukkueensa saldoa. Useamman ihmisen joukkue voi olla esim. työyhteisö, seura, yhdistys tai joku muu porukka. Viime vuonna euralaiset osallistujat kävelivät 8257 km ja sillä tuloksella Eura oli kuntasarjassa sijalla 96.
Järj. Tahko Pihkala-seura ja Suomen Latu

Talviliikkuja -kampanja 10.1. – 31.3.2022

Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan ulkona. Liikuntamuotoina on hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu ja retkiluistelu. Kuntakisassa on kolme sarjaa asukasluvun mukaan ja Eura kisailee yli 10.000 asukkaan sarjassa. Eurassa kilometrejä kertyi yhteensä 5664 km eli 0,75 km/as.

Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille!