Lokakuussa on käynnissä 2 kuntokampanjaa eli Syysliikkuja ja Ui kesäksi kuntoon -kampanja.

Ui Elämäsi kuntoon 1. – 31.10.2023

Euran uimahallissa vesiliikuntaminuutteja kertyi 3 434 ja uintimetrejä 254 930.
Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille!

Uimahallit kisaavat leikkimielisesti keskenään vesiliikuntaminuuteista ja uintimetreistä. Kampanjaan osallistuvat uimahallit jaetaan vuotuisen kävijämääränsä perusteella kolmeen sarjaan: pienet, keskisuuret (Euran uimahalli) ja suuret uimahallit.

Suoritusten kirjausvaihtoehdot:

  • Ui Elämäsi Kuntoon -kännykkäsovellus
  • Suorituskortit, joita on jaossa uimahallin aulan lokerikossa tai liikuntatoimistossa (urheilutalolta). Suorituskorttien palautus viimeistään 2.11. mennessä uimahallin kassalle tai liikuntatoimistoon os. Euran kunta, liikuntapalvelut, Eurantie 33, 27510 Eura tai ota kuva kortista ja lähetä sähköpostilla pia.malja@eura.fi

Tulostettava suorituskortti

Lataa Ui Elämäsi Kuntoon -sovellus puhelimellesi
Vesiliikunnan harrastajat voivat nyt kirjata uimiaan metrejä ja vesijumppaamiaan tai -juoksemiaan minuutteja älypuhelimen sovellukseen. Ui Elämäsi Kuntoon -sovellus on ladattavissa iOS App Storesta ja Google Play -kaupasta. Kampanjaan osallistuvat uimahallit löytyvät Ui Elämäsi Kuntoon -sovelluksesta.

Ui elämäsi kuntoon sovelluksen 2023 käyttöopas

Osallistua voi kahteen sarjaan:

1) Uinti: kirjataan uidut metrit (esim. 1800 m)

2) Vesijumppa ja vesijuoksu: kirjataan minuutteina täyttyneet puolituntiset (esim. 60 min):

Nämä suoritukset kirjataan päiväkohtaisesti Ui Elämäsi Kuntoon -sovellukseen tai paperiseen suorituskorttiin erikseen metreinä ja minuutteina. Huom! Kaikki kampanjaan osallistuvien liikkujien henkilökohtaiset suoritukset julkaistaan sovelluksessa. Jos nimeäsi ei saa julkaista, käy muuttamassa käyttäjätilin asetuksissa kohta “Näytä nimi tulostaulukossa” passiiviseksi.

Lisätietoja: Ui elämäsi kuntoon -kampanjasivut

Liikkuen läpi vuoden liikuntakampanja 2023

Kolme kampanjaa Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja on yhdistetty saman nimen ja mobiilisovelluksen alle. Yleisnimeksi on valittu LIIKKUEN LÄPI VUODEN. Euran kunnan liikuntapalvelut osallistuu koko kampanjaan ja kuntalaiset voivat osallistua oman valintansa mukaan yhteen tai useampaan kampanjaan. Mukana on 41 kuntaa.

Syysliikkuja -kampanja 1.9.-30.11.2023

Syyskampanjan lajit: kävely, sauvakävely, juoksu, pyöräily, maastopyöräily, melonta, retkeily, rullahiihto ja -luistelu, uinti, suunnistus, frisbeegolf sekä soveltava liikunta. Eura kisailee yli 10000 asukkaan sarjassa.

Euralaisten suoritusten kirjaus

  • Tulokset kirjataan mobiili- tai nettisovelluksen kautta tai suorituskorttiin. Sama sovellus kuin talviliikkuja ja haastepyöräilyssä.
  • Syysliikkujan suorituskortin voi hakea liikuntatoimistosta (Eurantie 33, urheilutalo) tai uimahallin aulasta tai tulostaa tältä sivulta. Suorituskorttien palautus 4.12. mennessä liikuntatoimistoon.
  • Arvonta kaikkien osallistujien kesken.

Mobiili ja nettikirjausohjeet Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus” löytyy Apple App Store tai Anroid Google play kaupasta. Kirjaukset voi tehdä myös nettiversioon osoitteessa https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden.

Lataa ja tulosta SUORITUSKORTTI:

Lisätietoa Syysliikkujan kampanjasta LiikUn nettisivulta

Järj. Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (LiikU) yhteistyössä Euran kunnan liikuntapalvelut ja muut alueen kunnat

* * * * * * * * * *

Haastepyöräily 1.5.-25.6.2023

Euralaiset polkivat yhteensä 43 870 km eli 3,89 km/asukas haastepyöräilykampanjan aikana. Tuloksella Eura voitti yli 10 000 asukkaan sarjan. Nettikirjausten kautta suorituksia kirjattiin yli 31 000 km ja suorituskortteihin lähes 12 000 km. Kaikkien osallistujien kesken on suoritettu arvonta.

Kiitos kaikille pisteiden polkijoille!

Talviliikkujakampanja 10.1.-31.3.2023

Lopputulokset:
Talviliikkujakampanjassa Euran kunta sijoittui 4. sijalle yli 10000 asukkaan sarjassa. Liikuntakilometrejä kertyi 12 087 eli 1,07 km/as.
Kampanjaan osallistui 57 henkilöä. Eniten kertyi kävelysuorituksia n. 57% kertyneistä kilometreistä, sauvakävelyä 8%, hiihtoa 20% ja pyöräilyä n. 9 %. Kiitos osallistujille!

Liikuntamuotoina olivat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, maastopyöräily, potkukelkkailu, pyöräily, luistelu ja retkiluistelu. Myös soveltava liikunta oli huomioitu kampanjassa, joten kampanja soveltui kaikille ikään tai tasoon katsomatta.