Jokaisen maahanmuuttotaustaisen euralaisen on mahdollisuus saada palveluohjausta, tukea ja neuvontaa työllistymisen ja erilaisten koulutuksien mahdollisuuksista.

Tavoitteena on, että jokainen työikäinen ja työkykyinen löytäisi itselleen mieluisan työpaikan, mutta sitä ennen on kuitenkin monesti vahvistettava suomenkielentaitoa ja kouluttauduttava. Suomenkielentaito edistää ja nopeuttaa myös kotoutumistasi Suomeen. Jokaisen polku on kuitenkin yksilöllinen.

Jos siis kaipaat apua ja neuvoa koulutukseen, työkokeiluun ja työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä, ole rohkeasti yhteydessä. Yhdessä voimme kartoittaa mahdollisuuksiasi löytää itsellesi sopiva työ- tai opiskelupaikka.

Work and education

Anyone with an immigrant background in Eura has access to service guidance, support and advice on employment and training opportunities.

The aim is for everyone of working age and able to work to find a job of their choice, but in many cases this means strengthening their Finnish language skills and education. Finnish language skills will also promote and speed up your integration into Finland. However, everyone’s path is individual.

So if you need help and advice with education, work experience and employment, please do not hesitate to contact us. Together, we can explore your options for finding a job or study placement that suits you.