Euran nuorten työpaja tarjoaa työtoimintaa 17–29 -vuotiaille työttömille nuorille. Työpajalla nuori pääsee opettelemaan työelämään liittyviä taitoja turvallisessa ympäristössä yhdessä työvalmentajan kanssa.

Työpajan arkeen kuuluvat olennaisena osana luonto, liikunta, yhdessä tekeminen ja luovuus. Työpajan toiminnan tavoitteena on tukea nuoren hyvinvointia mahdollisimman monipuolisesti. Yksilövalmentaja auttaa nuorta arjen haasteissa ja oman suunnan löytämisessä nuoren vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita huomioiden. Työpajan toiminnan suunnittelussa kuulemme myös nuorten toiveita.

Kuntouttavan työtoiminnan aikana nuori saa työmarkkinatukea.

TOIMITILAT

Euran nuorten työpaja toimii Kuurnamäessä, entisellä Sorkkisten koululla. Toimitiloinamme ovat puutyöverstas, metallityöhuone, keittiötilat, oleskelutilat, musiikkiluokka ja taideluokka. Pihapiiristä löytyvät lisäksi liikuntasali, laavu, luontopolku, pieni frisbeegolf-rata ja oma perunamaa.

YHTEISTYÖ

Nuorten työpaja tekee tiivistä yhteistyötä kunnan eri osastojen ja palveluiden kanssa. Myös Satakunnan alueen nuorten työpajat tekevät toisinaan yhteisiä tempauksia ja projekteja, kuten sählyturnauksia tai musiikkivideoita. (https://www.youtube.com/watch?v=fkn3jlV0En4)

Euran nuorten työpaja on myös valtakunnallisen työpajayhdistyksen (Into ry) jäsen.

STARTTIVALMENNUS

Nuorten työpajalla järjestetään myös Starttivalmennusta. Starttivalmennus on matalan kynnyksen pienryhmätoimintaa nuorille, jotka ovat koulutuksen ja työelämän ulkopuolella. Valmennus tarjoaa tukea elämänhallintataitojen ja toimintakyvyn vahvistamiseen. Valmennuksen tavoitteena on omien voimavarojen löytäminen ja niiden hyödyntäminen omassa elämässä. Starttivalmentajina toimivat nuorten työpajan yksilövalmentaja ja etsivä nuorisotyöntekijä. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa ja toiminnan sisältö rakentuu osallistujien toiveiden mukaisesti.

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta:

https://www.facebook.com/eurannuorten.tyopaja

Instagram: eurannuortentyopaja

Snapchat: Euran Nuorten Työpaja

OTA YHTEYTTÄ MISSÄ TAHANSA TYÖPAJAAN LIITTYVÄSSÄ ASIASSA, VASTAAMME MIELELLÄMME!