18.3.2020

Nuorten ääni kuuluviin Eurassa

18.3.2020

Tiedätkö, mikä on nuorisovaltuusto? Entä tiesitkö, että Eurassakin toimii sellainen? Itse asiassa jo toista toimikauttaan.

Yhdeksän 13-25 -vuotiasta jäsentä ja virallisia kokouksia vuodessa kahdeksan. Toiminta on nuorten näköistä ja lähtee heidän toiveistaan ja tarpeistaan. Kokouksissa käsitellään nuoria koskevia asioita. Ja kun tarkemmin mietitään, kaikki asiat koskevat omalla tavallaan myös nuoria. Euran nuorisovaltuustosta kuuluu edustus myös Satakunnan nuorisovaltuustoon, joten euralaisten nuorten ääni kuuluu koko maakunnassa.

Nuorisovaltuusto on nuorten vaikutuskanava kunnallisessa päätöksenteossa, mahdollisuus saada nuorten ääni, tarpeet ja toiveet kuuluviin. Sen kautta kulkee tieto nuorilta kunnan viranhaltijoille sekä kunnanvaltuuston ja lautakuntien jäsenille. Tieto kulkee myös toisinpäin, viranhaltijoilta ja luottamusmiehiltä nuorille.

Euran nuorisovaltuuston puheenjohtajana toimii Jimi Junnila ja sihteerinä Eemeli Komulainen.
Voit laittaa nuorisovaltuustolle ajatuksia ja ideoita, joita haluat nuorisovaltuustossa käsiteltävän ja vietävän eteenpäin vaikka alla olevien sometilien kautta.


Instagramissa: nuorisovaltuustoeura
Facebookissa: Euran nuorisopalvelut
Snapchatissä: eurannuva

Ota Euran nuorisovaltuuston somakanavat haltuun!

Teija Henriksson
Hyvinvointipäällikkö/
nuorisovaltuuston vastaava ohjaaja

Takaisin listaukseen