7.9.2022

Eventcoast goes Eura 6.10.

Eventcoast eli Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri järjestää satakuntalaisille tapahtuma-alan yrittäjille, tapahtumajärjestäjille ja heidän verkostoilleen kahden vuoden ajan erilaisia tilaisuuksia, tapahtumia ja verkostoitumismahdollisuuksia. Tavoitteena on, että Satakunnassa tapahtumateollisuuden ala kehittyy, kasvaa ja menee eteenpäin. Tilaisuuksia järjestetään eri puolilla maakuntaa ja eri aihepiirien ympärillä. Kaikki tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia ja mukaan tilaisuuksiin voi ottaa kolleegan tai vaikka yhteistyökumppanin.

Kutsummekin kaikki euralaiset ja lähikuntien tapahtuma-alan toimijat istumaan saman pöydän ääreen ja keskustelemaan Euran alueen tapahtumien kehittämisestä, yhteistyömahdollisuuksista sekä verkostoitumaan!  Eventcoast goes Eura-tapahtuma järjestetään torstaina 6.10.2022 klo 13-15 Kauttuan Ruukilla, Rantalan saunalla. Tule verkostoitumaan tapahtuma-alan toimijoiden kanssa, visioidaan yhdessä miten Euran tapahtumakenttää tulisi kehittää, mikälaista apua tapahtumatoimijat kaipaavat ja tule kuulemaan tulevaisuuden tapahtumatrendeistä. 

Ilmoittaudu tapahtumaan:

https://www.lyyti.in/EventcoastEura

 

Vastaan mielelläni esiintuleviin kysymyksiin ja kerron Eventcoast-hankkeesta tarkemmin

Kaisa Löfgren, projektipäällikkö

040-5289400 kaisa.lofgren@prizz.fi

Tapahtumarikasta syksyä ja nähdään Eurassa!

Kaisa

Ps. laitathan kalenteriisi myös tulevat Eventcoastin seuraavat tapahtumat:

11.10 klo 14-16 Tapahtumien kumppanuudet, sponsorointi, yhteistyö ja rahoitus (Pori)

4.11 klo 12-16 Tapahtuma-alan tulevaisuusseminaari (Finnkino Promenadi, Pori)

30.11 klo 10-12 Step by step – kohti hiilineutraaleja tapahtumia (Teams)

Löydät lisätietoa tapahtumista TÄÄLTÄ

Otathan seurantaan myös Eventcoastin somekanavat: Facebook ja LinkedIn 

Tapahtuman järjestää Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri eli Eventcoast. Eventcoast tarjoaa apua tapahtuma-alan yrityksille oman liiketoiminnan kehittämiseen. Kahden vuoden aikana järjestetään monipuolisesti tilaisuuksia, palveluita ja verkostoitumistapahtumia satakuntalaisille tapahtuma-alan yrityksille.

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja hanketta koordinoi Prizztech Oy. Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri-hanke toteutetaan Satakuntaliiton EAKR-REACT rahoituksella. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Takaisin listaukseen