Tapahtuman tiedot


Alkamispäivä

26.01.2022,  klo 00:00

Päättymispäivä

27.01.2022,  klo 00:00

Paikka

Taidehalli Kivistö
Inkimäentie 140
27510 Eura

Polku yhteistötaiteen työpaja nuorille

”Polku” on työnimi yhteisötaideteokselle, joka tulee julkiseen tilaan Eurassa. Yhteisötaide tarkoittaa yhteisön itsensä, nyt siis teidän nuorten, ideoimaa teosta. Tämä teos ja projekti toteutetaan teitä varten ja teidän omaan ympäristöön.

Väljä aihemaailma jo löytyy eli jotakin mistä lähteä liikkeelle tekemisessä. Teos toteutetaan kolmeen penkkiin, joiden pintaan maalataan ja piirretään. Penkit muodostavat tarinallisen, toisiinsa kytkeytyvän ”polun”, kun valmiit tuotokset siirretään lopullisille paikoilleen.

Teemana teoksessa on fantasia-maailma. Tämä on jotakin, mikä ei ole suoraan tästä todellisuudesta, vaan keksittyä ja mielikuvituksen tuotetta. Fantasia-maailmasta voi löytää unelmia, iloa, pelkoja, kohtaamisia, rooleja jne. Nämä puolestaan ovat jotakin, mitä omassa elämässä voi kohdata ja kohtaakin. Työskennellessä omia valintoja ei liiemmin tarvitse selitellä, joten tule toki mukaan ilman turhaa stressiä.

Mielenkiinnolla jäädään odottelemaan tuleeko penkkeihin tehdyistä maalauksista sarjakuvamaisia, katutaidetta vai jotakin aivan muuta. Minne penkit sijoitetaan ja millainen polku niistä tulee ja minne, se päätetään myöhemmin. Varmaa kuitenkin on, että lopputulos on persoonallinen ja yllätyksellinen, ”ääni”, joka on teidän.

Työskentelyssä apuna ja tukena on ammattitaiteilija Noora Ylipieti. Löydät minut ja teoksiani esimerkiksi instagramista. Innolla odotan työskentelyä teidän kanssa, tulkaa paikalle ja tehdään jotakin hauskaa ja merkityksellistä!

www.nooraylipieti.com
IG: nooraylipieti
Ota yhteyttä jos on kysyttävää: noora@nooraylipieti.com

Työpajat toteuttavat yhteistyössä RaumArs ja Taidehalli Kivistö

Kuva: Aineen taidemuseo Noora Ylipieti: “Vulnerability”-sarjan teos, 2021. Akryyli- ja öljy kankaalle, 40 x 40 cm.

More about event :

https://www.taidehallikivisto.fi/event-details/polku-4
Takaisin tapahtumalistaukseen