Tapahtuman tiedot


Alkamispäivä

12.11.2021,  klo 00:00

Päättymispäivä

22.12.2021,  klo 00:00

Paikka

Lounais-Suomi

Lounais-Suomen Jouluhaaste

Lounais-Suomen Jouluhaaste johdattaa juhlatunnelmaan ja joulupukin lahjasäkille.

Joulun alla järjestetään mieltä piristäviä tapahtumia, valaistaan pimeyttä näyttävin valoin ja joulumarkkinat kutsuvat tekemään löytöjä rakkaimmille. Naapurustopalvelu Know Your Hoods (hoods.fi) kutsuukin kaikki mukaan joulun metsästykseen ajalla 12.11.-22.12.2021. Joulupukki palkitsee ahkeria Jouluhaasteen osallistujia tapahtuman päätteeksi.

Joulun kunniaksi Lounais-Suomessa järjestetään kaikille avoin ja maksuton Jouluhaaste. Kohteita on yhteensä kymmenen ja ne löytyvät Aurasta, Eurasta, Huittisista, Kaarinasta, Naantalista, Raisiosta, Säkylästä, Turusta ja Uudestakaupungista. Haaste esittelee jouluisia kohteita ja tapahtumia sekä kannustaa käymään niissä vierailulla. Kohteessa QR-koodin avulla käyntinsä kirjanneet osallistuvat joulupukin lahja-arvontaan. Käynti kohteessa toimii arpana, eli jaossa on peräti 10 arpaa kävijää kohden. 

Seutu tutuksi seikkaillen 

Jouluhaasteen ideana on tarjota innostavaa ohjelmaa juhlakaudelle sekä kannustaa ihmisiä tutustumaan inspiroiviin joulukohteisiin Lounais-Suomessa. Kohteissa voi viettää vaikka kokonaisen päivän tai piipahtaa pikaisella visiitillä. Haaste sopii hyvin myös lasten kanssa kierrettäväksi ja joulupukkikin on luvannut piipahtaa useammassa paikassa!

– Nyt on hieno mahdollisuus tutustua eri kuntien joulun viettoon. Mukana on näyttäviä valoteoksia, lämminhenkisiä joulumarkkinoita ja oivaltavia tempauksia kuten Säkylän Joulupukkijuoksu ja Auran valaistujen ajoneuvojen kulkue, vinkkaa Jouluhaasteen toteutuksesta vastaava Susanna Lahtinen.

Jouluhaaste on jatkoa suuren suosion saaneelle Kesäretkihaasteelle, jossa retkeilijät kiersivät ympäri Lounais-Suomen vähemmän tunnettujen luonto- ja kulttuurikohteiden perässä kesällä 2021. Jouluhaaste toteutetaan yhteistyössä mainittujen kuntien kanssa.

Suunnistuksen ohjeet 

Jouluhaasteen kohteet ja ohjeet > jouluhaaste.hoods.fi

Susanna Lahtinen, Know Your Hoods 040 705 1991

Takaisin tapahtumalistaukseen