Tapahtuman tiedot


Alkamispäivä

01.08.2021,  klo 00:00

Päättymispäivä

31.08.2021,  klo 00:00

Paikka

Tehtaantie 35 Kivinavetta
Tehtaantie 35
27500 Kauttua

Hunajanjyvä

HUNAJANJYVÄ TAIDENÄYTTELY JA KONSERTTISARJA 1.-31.08.2021, KAUTTUAN KYLÄ, EURA

Näyttelyn taiteilijat: Veli Granö, Kaino Wennerstrand, Helena Pulkkinen, Risto Myllylahti, Riikka Ala-Hakula, Breakup, Matti Harju

Online-avajaiset 1.8.2021 KLO 18.00

HUNAJANJYVÄ KONSERTTISARJAN ENSIMMÄINEN PÄIVÄ
Puolivälijuhla 14.8.2021
19:00 Eilien
20:00 Pink Twins
21:00 Miša Skalskis / Ang3l_sp1der
22:00 Muki Bu Mudiubi
23:00 Grey Park
00:00 Forces
Tervetuloa!

Riikka Ala-Hakulan kirjoitustyöpaja 14.08.2021
Työpajassa kirjoitetaan teksti, jossa käsitellään omaa menneisyyttä. Inspiraatiota otetaan omien arkistojen valokuvasta, päiväkirjasta tai kirjeestä, jota haluaisi tutkia lisää kirjoittamalla siitä. Hunajanjyvä-näyttely (Tehtaantie 35), la 14.8. klo 15.00. Ilmoittautuminen: riikka.alahakula@gmail.com

Konserttisarjan toinen tapahtuma, II: 21.8.2021 Esiintyvät artistit: Juhani Liimatainen, Kaino Wennerstrand, Heidi Wennerstrand, lintulintu, Murrettumeri, Helena Pulkkinen, Pink-187, Romance Relic * * Olli Aarni (paikka: Hiittenkari, Pyhäjärvi) Sisilisko & W (Terassitalo) Elatu Nessa (Nurmi). Näiden lokaatioiden konserttien päivämäärät ilmoitetaan pian.

LISÄINFOA KONSERTEISTA: Eilien: konsertin sijainti Myllyn kosken ranta Olli Aarni: konsertin sijainti Hiittenkari, Pyhäjärvi. Esittää musiikkia albumilta Mustikoita ja Kissankelloja Sisilisko & W: konsertin sijainti Terassitalo, Kauttua (vain stream). KAIKKI KONSERTIT TAPAHTUVAT KAUTTUAN KYLÄSSÄ, RUUKINPUISTON ALUEELLA, SEKÄ KONSERTIT STREAMATAAN INTERNETIIN HUNAJANJYVÄ DATABASE-SIVULLE.

Hunajanjyvä -näyttelyssä olennaiseksi muodostuu paikka, aika ja tilanne, jossa teokset tapahtuvat ja ovat olemassa. Hunajanjyvä sijaitsee Kauttuan kylässä Eurassa, vanhan ruukin alueen Ruukinpuiston lähimaastossa, mutta myös striimattuna internetissä.

Ruukinpuiston läpi kulkeva Pyhäjärvestä virtaava joki, ja sen koski jakaa tilaa – Pyhäjärvestä päin katsottuna, Hunajanjyvä jää vasemmalle puolelle, Ruukin sydän oikealle.

Miten kannattelisimme toisiamme unohtamatta omien historioidemme painoa, kuinka toisaalta hyödyntää oman historiansa painovoima ja painaa maata muillekin virtaavammaksi

Olemme järvellä-

Meidän ekosysteemillä on väliä, me hengitämme toisiamme ja toisiimme

Muistellaan hetki tapahtumaa elämässä, joka rikkoi vallitsevan systeemin, sai niin sanotusti hetkellisesti “vettä keuhkoihimme”.

Aikomuksellisuus pysyä hengissä silloin kun olimme vielä veden varassa, kiduksellisia. Vesi kannattelee meidän historiaamme: kuinka saisimme sen virtaamaan meissä eteenpäin, jäämättä patoutumaksi ja tukkeumaksi.

Arvostamme ajatustasi paikasta ja ajasta: elokuu 2021, Tehtaantie 35, Kauttuan kylä, Eura ❤

NÄYTTELY JA KONSERTTISARJA OVAT ILMAISIA TAIDENÄYTTELY ON AVOINNA 1.-31.08.2021 TI-SU KLO 11-18.

MAJOITUS Tapahtumien ajaksi on mahdollisuus majoittua ilmaisessa telttamajoituksessa (sis. wc-tilat ja vesipiste) tai maksullisessa majatalo majoituksessa (Villa Majatalot, Ruukinpuisto). Kumpikin majoitus mahdollisuus sijaitsee tapahtumapaikan lähellä. Majatalon varauksia aletaan ottaa vastaan ensi viikolla (lisäinfo tässä tapahtumassa pian).

YHTEISTYÖKUMPPANIT: TUO TUO Arts, 100Lotus, Efra Ry, Mikko Väänänen, Euran Aluehuolto Oy

Äänentoistojärjestelmän on rakentanut Tatu Nenonen. Tapahtuman on mahdollistanut rahoituksellaan Leader Pyhäjärviseutu. Taiteellista työskentelyä tapahtuman parissa on myös tukenut Euran kunta.

* * Näyttely- ja konserttitila on esteetön. Hiittenkarin konserttitila metsässä ei ole esteetön, mutta järjestämme sinne liikkumisen pyynnöstä. Tapahtumassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Kaikenlainen syrjintä, rasismi ja oletuksien tekeminen liittyen toisen ihmisen olemukseen tai ulkonäköön sekä ennakkoluuloisen käyttäytymisen toteuttaminen on kiellettyä. Siihen puututaan heti. * *

Yhteydenotot ja kyselyt: hunajanjyva@gmail.com

More about event :

https://www.facebook.com/events/188097026463803/?active_tab=about
Takaisin tapahtumalistaukseen