Tapahtuman tiedot


Alkamispäivä

11.11.2021,  klo 18:00

Päättymispäivä

11.11.2021,  klo 21:00

Paikka

Euran koulukeskuksen auditorio
Savikontie 11
27510 EURA
Tapahtumayleisöä lavan edessä

Euran kunnan yhdistysilta

Euran kunta järjestää 11.11.2021 kello 18:00 yhdistysillan. Kahvitarjoilu kello 17:30 alkaen. Tervetuloa hyvissä ajoin verkostoitumaan ja tapaamaan muita yhdistystoimijoita ja kunnan yhdistysyhteistyöhenkilöitä. Yhdistysiltaan ovat tervetulleita kaikki kunnan yhdistystoimijat. Ilta järjestetään koulukeskuksen auditoriossa. Yhdistysillan ensisijaisena tavoitteena on tuoda tutuksi Euran kunnan yhdistystyöryhmässä toimivat henkilöt ja kertoa yhdistyksille yhteistyön mahdollisuuksista sekä muista ajankohtaisista asioista. Tämä on toinen yhdistysilta vuonna 2021 ja illasta on tavoitteena luoda pysyvä konsepti, joka auttaa vahvistamaan kunnan ja yhdistysten välistä yhteistyötä. Seuraavassa on yhdistysillan ohjelma: 

1. Tilaisuuden avaus, kunnanjohtaja Juha Majalahti 
2. Euran kunnan yhdistystyöryhmän ja yhteistyön tavoitteet, työryhmän puheenjohtaja Kari Kankaanranta 
3. Kunnan työllisyyspalveluiden mahdollisuudet kolmannen sektorin toimijoille, työllisyyspalvelut Rami Heino (sisältää kokemuspuheenvuoron, Outi Kortelainen, Hinnerjoen kotiseutuyhdistys ry) 
4. Lasten tammikuu ja seniori-ikäisten maaliskuu / Euran kunnan asukasmarkkinointi, vetovoimapalvelut Sirpa Wahlqvist (mukana myös Susanna Lahtinen, Know Your Hoods) 
5. Yhdessä ympäristö viihtyisämmäksi, yhdyskuntatekniset palvelut Anne Saarenvalta 
6. Rajattomasti liikuntaa kumppanuusverkosto – tulossa seuroille koulutustilaisuuksia, liikuntapalvelut Vesa Nuija 
7. Nuorisopalveluiden ja kolmannen sektorin toimijoiden yhteistyö? nuorisopalvelut Teija Henriksson 
8. Perhekeskuksen kohtaamispaikan Helmen toiminnan esittely, lasten ja nuorten palvelut Jenni Susi 
9. Leader Pyhäjärviseudun rahoitusmahdollisuudet ja muut palvelut yhdistyksille / ideointia uusista hankkeista, Leader Pyhäjärviseutu Elina Haavisto
10. Järjestöt Satakunnan sote-uudistuksessa ja OLKA-toiminta, Satakunnan yhteisökeskus Annemari Hirsimäki 

Yhdistysiltaan voi ilmoittautua seuraavan linkin kautta: www.eura.fi/ilmoittautumiset ja edelleen siirtyä ilmoittautumisjärjestelmään, josta valitaan “Muut palvelut” ja “Yhdistysilta”. Ilmoittautumiset viimeistään 4.11.2021.

Takaisin tapahtumalistaukseen