Palvelukoti Joenpesä

Palvelukoti Joenpesä tarjoaa kodinomaista asumista kehitysvammaisille. Asukkaita tuetaan ohjauksen avulla toimimaan mahdollisimman itsenäisesti ja esimerkiksi ruoka valmistetaan yhdessä asukkaiden kanssa.

Joenpesässä on 9 pitkäaikaiseen asumiseen tarkoitettua paikkaa ja yksi lyhytaikaispaikka. Näiden lisäksi Joenpesän pihapiirissä on tukiasuntoja itsenäisemmille asukkaille.

Henkilökunta on paikalla arkisin klo 7.30 – 21.00 sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivinä klo 9.00 – 19.00. Joenpesän henkilökuntaan kuuluu kaksi ohjaajaa ja lähihoitaja.

Palvelukoti Tuulenpesä & Peiponpesä

Palvelukoti Tuulenpesä ja Peiponpesä tarjoaa kodinomaista asumista kehitysvammaisille. Asukkaat tarvitsevat ohjausta, tukea ja hoivaa arjessa selviytymisessä.

Tuulenpesässä on 11 pitkäaikaiseen asumiseen tarkoitettua paikkaa ja yksi lyhytaikaispaikka. Peiponpesässä on 8 pitkäaikaiseen asumiseen tarkoitettua paikkaa.

Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Palvelukotien henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitaja ja 12 lähihoitajaa.

Palvelukoti Nuutti

Palvelukoti Nuutti tarjoaa kodinomaista asumista kehitysvammaisille. Nuutin asukkaiden päivää rytmittävät kuvalliset päiväjärjestykset. Keskeistä on myös kommunikaation tukeminen vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien avulla.

Nuutissa on 8 pitkäaikaiseen asumiseen tarkoitettua paikkaa.

Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Palvelukotien henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitaja, 3 ohjaajaa ja 6 lähihoitajaa.

Palvelukoti Rantaniitty

Palvelukoti Rantaniitty tarjoaa kodinomaista asumista vammaisille henkilöille. Asukkaat tarvitsevat kuntoutusta, ohjausta, hoitoa ja hoivaa päivittäisissä arjen toiminnoissa. Rantaniityn asukkaille järjestetään arkisin yksikön omaa ryhmätoimintaa.

Rantaniityssä on 21 pitkäaikaiseen asumiseen tarkoitettua paikkaa ja kaksi lyhytaikaispaikkaa.

Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Rantaniityn henkilökuntaan kuuluu ohjaaja, kaksi sairaanhoitajaa ja 13 lähihoitajaa.

Palvelukoti Mutteri

Palvelukoti Mutteri tarjoaa ohjattua asumista kehitysvammaisille. Asukkaat tarvitsevat ohjausta arjen toimintoihin. Palvelukoti Mutteri tarjoaa palveluasumisen lisäksi monipuolista kerhotoimintaa, parkkitoimintaa ja päiväaikaista toimintaa.

Henkilökunta on paikalla arkisin klo 8.00 – 21.00. Henkilökuntaan kuuluu ohjaaja ja kaksi lähihoitajaa.