KAUSI-INFLUENSSAROKOTUKSET alkavat 1.11.2022 seuraaville kuntalaisille:

Influenssarokotuksen kanssa samaan aikaan voi saada koronarokotetehosteen, jos edellisestä koronarokotuksesta tai sairastetusta koronataudista on kulunut aikaa vähintään kolme kuukautta. Eli yhdellä ajanvarauksella voi saada molemmat rokotteet.

AJANVARAUS INFLUENSSA- JA KORONAROKOTUKSILLE

18 vuotta täyttäneet kuntalaiset voivat varata ajan influenssarokotukselle sähköisen ajanvarauksen kautta. Linkki ajanvaraukseen löytyy tämän sivun oikeasta ylälaidasta. Palvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksen, mobiilivarmenteen tai varmennekortin avulla.

HUOM! Sekä Influenssa- että koronarokotukset varataan sähköisestä ajanvarauspalvelusta kohdasta: ”Koronarokotukset neuvoloissa”. Sähköisen ajanvarauksen tehneiltä varmistetaan rokotuspaikalla mitä rokotusta henkilö on tullut ottamaan.

Valitse palvelusta:

Koronarokotukset neuvoloissa

aikoja valittavissa tällä hetkellä vain Euran neuvolasta

Puhelinajanvaraus

Puhelinajanvaraus numerosta 044 422 4432

  • ma, ti, ke ja to klo 10:00-11:00

Puhelinajanvarauksessa on käytössä takaisinsoittotoiminto ja soittaja kuulee ensimmäiseksi tiedotteen. Tiedote on kuunneltava ensin ja ohjeen mukaan voi jättää takaisinsoittopyynnön.

Puhelinliikenteen todennäköisen ruuhkautumisen takia takaisinsoittoa voi joutua odottamaan. Todennäköisemmin takaisinsoitto tapahtuu saman päivän aikana.

Alle 18-vuotiaiden ajanvaraus vain puhelimitse.

Säännöllisen kotihoidon asiakkaat saavat influenssarokotteensa kotihoidon järjestämänä.

Rokotuksiin on tultava terveenä ja maskilla suojautuneena.

Matkailijoiden rokotukset ja perusrokotussuoja


Matkailuun liittyvissä rokotusasioissa aika terveydenhoitajan vastaanotolle kannattaa varata jo 2-3 kuukautta ennen matkalle lähtöä.

Kohdunkaulan syövän seulontatarkastukset


Maksuttomaan seulontaan kutsutaan 25-65 -vuotiaat euralaiset naiset 5 vuoden välein. Tarkastuksessa otetaan HPV-näyte ja kohdunkaulan irtosolunäyte (PAPA) sekä ohjataan rintojen omatoimiseen tutkimiseen. Rintojen omatutkiminen kannattaa tehdä kuukausittain myös seulontaiän ulkopuolella. 

Omaishoitajien terveystarkastukset


Terveydenhoitaja kutsuu omaishoitajat maksuttomaan terveystarkastukseen sosiaalitoimelta saamiensa tietojen perusteella.

Työttömien terveystarkastukset


Maksuttomaan työttömien terveystarkastukseen ohjaudutaan yleensä TE-toimiston tai sosiaalityöntekijän lähetteellä, mutta asiakas voi myös itse varata ajan terveydenhoitajalta.

Kutsuntaikäisten terveystarkastukset


Terveydenhoitaja lähettää kirjallisen kutsun terveystarkastukseen puolustusvoimien toimittaman kutsulistan perusteella. Tarkastus itsessään on kaksivaiheinen – ensin kutsutut menevät terveydenhoitajan vastaanotolle perusmittauksia varten ja siirtyvät sieltä suoraan lääkärin vastaanotolle.

Kuulokojeiden ongelmat

Aikuisneuvolan terveydenhoitaja toimii kuuloyhdyshenkilönä. Häneen voi olla yhteydessä kuulokojeisiin liittyvissä ongelmissa.

Euran aikuisneuvolassa ei ole sairasvastaanottoa


Euran sote-keskuksen sairaanhoitajan vastaanotto on vastaanotto-osastolla, ajanvaraus puh. 02 8398 0400.