7.6.2021

KORONAROKOTUKSET KUNTALAISILLE

Koronarokotus-ajanvaraus 16-vuotta täyttäneille ja vanhemmille kuntalaisille aukeaa sähköisessä ajanvarauspalvelussa: Koronarokotusten ajanvaraus ja puhelinajanvarauksessa 8.6.2021. Alle 18-vuotiaille ajanvaraus mahdollista vain puhelimitse. Vanhempien kuntalaisten toivotaan ensisijaisesti käyttävän verkkoajanvarausta. Verkkoajanvarauksessa vapaita aikoja löytyy palvelusta Korona-rokotukset neuvoloissa. Ajantasaista tiedotusta vapaista ajoista kunnan verkkosivuilla.

Puhelinajanvaraus numerosta 044 422 4432 seuraavina aikoina:

  • tiistaina 8.6. klo 8-12
  • torstaina 10.6. klo 8-12
  • tiistaina 15.6. klo 8-12
  • keskiviikkona 16.6. klo 8-12

Puhelinajanvarauksessa on käytössä takaisinsoittotoiminto ja soittaja kuulee ensimmäiseksi tiedotteen. Tiedote on ensin kuunneltava ja ohjeen mukaan voi jättää takaisinsoittopyynnön painamalla tiedotteen lopuksi ruutunäppäintä # ja seuraavan ohjeen jälkeen numeroa nolla 0.

Kun tulet rokotukselle, pyri tulemaan varaamallesi ajalle täsmällisesti, jotta odotustilassa voidaan huolehtia turvasuositusten toteutumisesta. Varaudu jäämään rokotuksen jälkeen seurantaan 15 minuutiksi. Rokotuksiin on tultava terveenä ja maskilla suojautuneena.

Käytettävissä on tällä hetkellä kolmea eri rokotevalmistetta (BioNTech-Pfizerin, Modernan ja AstraZenecan koronarokotteet), joita annetaan kuntalaisille THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

Ne 65-vuotiaat tai vanhemmat, jotka ovat saaneet ensimmäisenä annoksena AstraZenecan rokotteen, voivat saada sen myös toisena annoksena. Jos asiakas ei ehdottomasti halua toista annosta AstraZenecan rokotetta, hänelle voidaan antaa BioNTech-Pfizerin rokote. Tämän valinnan asiakas voi tehdä rokotuspaikalla.

Alle 65-vuotiaille ei AstraZenecan rokotetta anneta. Niille alle 65-vuotiaille, jotka ovat ensimmäisenä rokoteannoksena saaneet AstraZenecan-rokotteen, annetaan toisena annoksena BioNTech-Pfizerin rokote.

16-17 -vuotiaille käytetään ainoastaan BioNTech-Pfizerin rokotetta.

Takaisin listaukseen