11.11.2022

Pyhäjärven sydän -villapaidan neuleohje

Eurassa julistettiin joulukuun alussa 2021 Eura-aiheinen neulekilpailu. Voittajaksi tuli kauttualainen Pirkko Tuppurainen upeilla Euran sydän -villapaidoilla. Voittajatyön ohje vaati hiontaa, ja se on nyt valmistunut Erja-Kaarina Helkiön toimesta. Neuleohje vastaa L-kokoa. Ohjeen monistus eri kokoihin etsii vielä tekijää, jos tiedät mahdollisen tekijän, niin voit vinkata siitä meille tänne kulttuuripalveluihin.

Neuleen värit ovat vaaleansininen, harmaa ja valkoinen (ei kuvassa). Sininen kuvaa kesäpäivän auringossa lainehtivaa Pyhäjärveä, harmaa aaltojen vuosisatojen aikana pyöristämiä rantakiviä ja valkoinen lunta ja jäätä talvisella Pyhäjärvellä. Kuvio on Euran sydän -korusta, joka on löytö pappilan mailta.

Pyhäjärven sydän -villapaidan sekä kilpailun kakkos- ja kolmossijojen ohjeisiin pääset tutustumaan täällä: http://www.eura.fi/neuleohjeet

Pirkko Tuppurainen ja Erja-Kaarina Helkiö ovat tavattavissa paikallisessa Tres Lilium -lankapuodissa pe 25.11., tarkempi aikataulu selviää myöhemmin.

Mukavia neulontahetkiä!

Takaisin listaukseen