21.5.2024

KIERTOTALOUSKESKUKSEN AVAJAISET la 8.6. klo 11-14 

Osoite Pappilanharjuntie 2, Eura (ent. päiväkoti Suvituuli)

UUSI KIERTOTALOUSKESKUS AVAA OVENSA.
Avajaisissa on aiheeseen liittyviä tapahtumia sisätiloissa sekä piha-alueella. 

Piha-alueella esittäytyy uusi hanke nimeltään Kasviperinnön jäljillä – Pyhäjärviseudun perinteiset hyötykasvit. Tule keskustelemaan ja tutustumaan!

Piha-alueelta löydät myös Alasatakunnan Viherpeukaloiden perennanvaihtopisteen. Tuo tullessas – vie mennessäs  -periaatteella tuo mukanasi perennoja omalta pihaltasi ja vie mukanasi uutta vihreää.

Sisätiloissa pääset tietysti tutustumaan uuteen kiertotalous “myymälään” ja lisäksi sisätiloista löytyy aiheeseen liittyvää infoa ja arkisten asioiden hyödyntämistä:

Vaatteiden korjaustyöpaja: 
Lisää elinikää lempivaatteellesi? Onko sukassa reikä, paidassa palkeenkieli tai puuttuuko jostain nappi? Tule mukaan korjaustyöpajaan!
Ota mukaan korjattava vaate tai muu tekstiilituote, ja tule korjaamaan se. Voit ottaa mukaan myös tarvikkeita, työpajastakin löytyy jonkin verran materiaalia.
Asiantuntijoina korjauspajassa ovat Midinetin Eeva Ketola sekä Euran Maa- ja kotitalousnaiset.
Tarjolla korjausvinkkejä, neuvoja sekä näytillä jokunen hieno toteutunut korjausidea vuosien varrelta. 

Tietoa poistotekstiileistä -infopiste:
Kun vaate tai muu tekstiili on loppuun käytetty, se voidaan tuoda Kiertotalouskeskuksen poistotekstiilien keräyspisteeseen sen aukioloaikana. Mitä kaikkea tekstiilikeräykseen voi tuoda? Poistotekstiilien infopisteellä Kiertotalous haltuun -hankkeen Sari Granni kertoo, mikä sopii tekstiilikeräykseen ja mikä taas ei, ja miten tuotteet tulee pakata. Huolehditaan yhdessä tekstiilit kiertoon!

Korupiste:
Korupisteessä pääset tuunaamaan tai vaihtamaan koruja “tuo tullessas – vie mennessäs” -ajatuksella. Tuo nyt mukanasi hyväkuntoinen koru, rahaa ei tarvita, voit tehdä uutta tai jättää seuraavalle käyttäjälle. 

TERVETULOA!

Takaisin listaukseen