Kuvassa palkintoa vastaanottamassa oikealta palkitut yrittäjät Raino Mäkelä ja Markku Heinonen sekä kunnan edustajat kj Juha Majalahti, valtuuston pj Timo Kalli ja kunnanhallituksen pj Harri Lehtonen

7.12.2022

Euran vuoden 2022 yrittäjät on valittu

Euran vuoden yrittäjät palkittiin kunnan itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12.2022

Euran vuoden yritys 2022 / Tammisto Puu Oy

vahvaa osaamista, vankkaa taloutta ja taitoa menestyä.

Tammiston Puu Oy on vuonna 1981 perustettu yritys, jonka juuret ja arvot liittyvät metsään ja puuhun. Tänään Tammiston Puu -yhtiönä on maan johtava pihatuotteiden valmistaja.

Puulaatikoista johtavaksi pihatuotteiden valmistajaksi on pitkä tarina, se on suomalainen yrittäjyystarina sattumista, haasteista ja mahdollisuuksien käyttämisestä. Onnistumisesta joka perustuu vahvaan uskomukseen omasta ammattitaidosta ja kyvystä tehdä menestyvä yritys.

Yrityksen työllisyyskehitys ja talouden tunnusluvut ovat olleet jo usean vuoden ajan noususuhdanteisia (työntekijöitä n.150 liikevaihtoakin yli 90M€ / Hinnerjoella n. 40 henkilöä)

Toimitusjohtaja Markku Heinonen on ratkonut työllisyysongelmaa rohkeasti, kouluttamalla itse henkilöstöä Hinnerjoen tehtaalle. Heinosen luotsaama Tammiston Puu on kasvanut puualalla konserniksi, joka vaikuttaa laajasti Satakunnassa ja sen ulkopuolella.

Yhteystiedot: markku.heinonen@tammistonpuu.com, puh 044 083 2949

Euran vuoden yritys 2022 / Kauttuan LVI-Piste Oy

innovatiivinen ja rohkealla toiminnalla eteenpäin menevä yritys

Raino Mäkelän Kauttuan LVI-Piste Oy on perustettu 2012.

Täyden palvelun LVI- talo. Liiketoimintakaupalla lisännyt ja laajentanut palveluitaan niin sähkötöihin kuin turvajärjestelmiin. Henkilökuntaa on lisätty ja yrityksellä on osaava sekä asiantunteva palvelu.

Yritys on hankkinut vanhan huonekaluliike Kivistön tilan esittelytilaksi, jossa esitellään energiatehokkaita lämmitysratkaisuja.

Ennen kaikkea tulevaisuudessa vielä kasvava ja kehittyvä yritys.

Yhtiön liikevaihto on viimeisen 4 vuoden aikana kasvanut 1,7M€ -> 2,6M€. Kaikki viimeiset 4 vuotta ovat olleet tulokseltaan positiivisia.

Yhteystiedot: raino.makela@kauttuanlvi.vi, puh. 044 527 5729

Takaisin listaukseen