Kuva: Erkki Saarinen

18.11.2021

Yrittäjyyttä Ruukinpuistoon -hankkeen yrittäjyyskysely

Hei,

Alla olevasta linkistä pääset osallistumaan Yrittäjyyttä Ruukinpuistoon -hankkeen yrittäjyyskyselyyn. 

https://forms.gle/qTZWj5SpEtsaQNhi7

Tämä kysely liittyy syksyllä 2020 alkaneeseen Euran kunnan Yrittäjyyttä Ruukinpuistoon -hankkeeseen. Kyselyn avulla selvitetään erilaisten toimijoiden kiinnostusta ja näkemystä Kauttuan Ruukinpuistosta tulevaisuudessa. Kysely toimii pohjana alueen kehittämissuunnitelmalle, ja tukee yhteistyön luomista alueen toimijoiden välille.

Itse hankkeen tavoitteina on kehittää alueen palveluita, tuoda sinne uutta yrittäjyyttä, sekä luoda yhteisiä toimintatapoja yritysten välille, jotta alueen saavutettavuus matkailijoiden, sekä paikallisten kävijöiden keskuudessa parantuisi ympärivuotisesti.

Tavoittelemme tällä kyselyllä Ruukinpuiston toimijoiden lisäksi toimijoita, joiden olisi realistista tehdä yhteistyötä, tai tuoda palveluja Ruukinpuistoon.

Toivomme kyselyyn vastauksia matalalla kynnyksellä. Voit siis vastata vaikka vain taustakysymyksiin, ja vapaasti valitsemiisi kysymyksiin, mikäli sinulla ei ole juuri nyt suurempia visioita. Osa kysymyksistä koskee enemmän jo Ruukinpuistossa olevia toimijoita, joten voit ohittaa kysymykset, joiden et koe koskevan sinua.

Kaikki vastaukset ovat arvokkaita ja lomaketta saa jakaa eteenpäin, jos sinulla on mielessäsi joku, joka voisi olla kiinnostunut Ruukinpuiston kehittämisestä. Lomakkeen jakelu toteutetaan Euran kunnan, Leader Pyhäjärviseudun ja Satakunnan Ammattikorkeakoulun yhteistyönä, jotta alueen toimijoita tavoitetaan mahdollisimman laajalti.

Vastaukset ovat anonyymeja. Vastauksista luodaan kooste hankkeelle, mutta yksittäisiä vastauksia ei julkaista missään, eikä vastaajien henkilöllisyyttä paljasteta. Voit kuitenkin jättää halutessasi yhteystietosi lomakkeen lopussa.

Kysely on avoinna 6.12.2021 saakka.

Lue lisää hankkeesta: https://www.eura.fi/kauttuan-ruukinpuiston-bisnesidea-on-jalostunut/

Lisätietoja hankkeesta antaa Sari Lehtimäki-Kataja sari.lehtimaki-kataja@eura.fi

Kyselyn toteutuksesta vastaa Satakunnan Ammattikorkeakoulun matkailun opiskelija Elina Nurmi elina.p.nurmi@student.samk.fi

Kiitos vastauksistasi!

Takaisin listaukseen