Tapahtuman tiedot


Alkamispäivä

28.09.2021,  klo 17:30

Päättymispäivä

28.09.2021,  klo 19:00

Paikka

Etätapahtuma

Vanhempien webinaari: Turvallinen kiintymyssuhde hyvän kasvun perustana

Virtuaalinen kohtaamispaikka kaikille satakuntalaisille perheille – webinaarisarja 17.30-19 ja jatkuu koko syksyn eri aiheisilla webinaari-illoilla.

Webinaari on suunnattu kaikille eri ikäisten lasten vanhemmille kunnasta riippumatta. Osallistua voi vaikka myös isovanhemmat ja muut lapselle läheiset aikuiset. Webinaareihin voi osallistua vaikka kotisohvalta, kentänlaidalta tai vaunulenkiltä.

Turvallinen kiintymyssuhde hyvän kasvun perustana -webinaari 28.9. Mitä tarkoittaa kiintymyssuhde? Miten luon turvallisuuden tunteen lapselle, mikä luo turvallisuutta? –vanhemmuuden aakkoset Millaista on hyvä vanhemmuus?

Tule kuuntelemaan erikoispsykologi Pirjo Tuovilaa Vanhempien Webinaariin. Asiantuntijapuheenvuorojen jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja keskusteluille. Pirjo Tuovila on Kehityksen ja kasvatuksen erikoispsykologi, PsL, Theraplay®-kouluttaja, DDP®-työnohjaaja, Kiintymyskeskeisen hoidon ja terapian kouluttaja.

Kenelle Webinaarit ovat suunnattu kaikille eri ikäisten lasten vanhemmille kunnasta riippumatta. Osallistua voi vaikka myös isovanhemmat ja muut lapselle läheiset aikuiset. Osallistuminen Teams-linkin löydät Satasoten tapahtumakalenterista.

More about event :

https://satasote.fi/tapahtumat/vanhempien-webinaari-turvallinen-kiintymyssuhde-hyvan-kasvun-perustana/
Takaisin tapahtumalistaukseen