Tapahtuman tiedot


Alkamispäivä

12.06.2021,  klo 00:00

Päättymispäivä

13.06.2021,  klo 00:00

Eurapäivät-viikonloppu 12. – 13.6.

Eurapäivien konsertti lauantaina 12.6. klo 12 alkaen Muuttunut aika su 13.6. klo 12

Mannilalaiset naapurit Sampo Hiukkanen (viulu ja saksofoni) ja Markku Pekonen (piano, laulu ja kitara) esittävät striimikonsertissa ikivihreitä suomalaisia ja ulkomaalaisia kappaleita. Esitys kuvataan Mannilan maisemissa.  

Konsertti nähtävillä kunnan YouTube-kanavassa.  

Euran 100 helmeä Citynomadi-sovelluksessa 

Euran kunta on nostanut Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuonnaEuran tärkeitä kulttuurikohteita esiin sijoittamalla noin sata QR-koodein varustettua pientä infotaulua ja geokätköä euralaisiin kulttuurikohteisiin. Nyt näihin kohteisiin pääsee tutustumaan myös Citynomadi-reitin avulla – joko luonnossa liikkuen tai kotisohvalta käsin. Toivomme, että viikonlopun aikana moni innostuu retkeilemään kotiseudullaan ja tutustuu näihin mielenkiintoisiin kohteisiin ympäri Euraa. 

Viikonlopun aikana voit löytää QR-koodi -taulujen juurelta mukavan yllätyksen, jonka voit löydettyäsi ottaa mukaasi. Yllätys löytyy Alvar Aalto Eurassa -kassista. 

Tällä hetkellä Euran 100 helmeä -kohteita on 99. Mikä euralainen kohde puuttuu vielä Euran 100 helmeä -listasta? Mikä kohde sopisi luettelon sadanneksi kohteeksi. Ehdota kohdetta täällä.

Jättämällä yhteystietosi kyselyn lopussa osallistut arvontaan, jossa voi voittaa euralaisista tuotteista koostuvan tuotepalkinnon (arvo n. 100 €). Palkinto arvotaan tiistaina 15.6.

Euran 100 helmeä -reitti Citynomadissa

Järj. Euran kunta

Euralaisista tuotteista koostuva tuotepakinto
Takaisin tapahtumalistaukseen