1.6.2021

Mitä olisi kesä ilman lasten lukuhaastetta?

Kirjaston kesään kuuluu tänäkin vuonna lukuhaaste. Tänä vuonna innostetaan lapset ja nuoret osallistumaan koko Suomen yhteiseen digilukukampanjaan. Lapsille ja nuorille on molemmille oma kampanjansa. Lukukampanjoista löytyy kirjavinkkejä, haasteita, pelejä sekä muuta mukavaa.

Lukuhaasteessa on myös mahdollisuus osallistua arvontaan täyttämällä luettujen kirjojen nimet ja yhteystiedot kirjastosta saatavaan arvontalipukkeeseen. Osallistuneiden kesken arvotaan kuusi (3 lapsille, 3 nuorille) palkintosettiä syyskuun alussa. Arvontaan voi osallistua kaikissa Euran kirjastoissa.

Kampanja on voimassa 1.6.-31.8.

Lumotun puiston salaisuus (lapset) www.lumotunpuistonsalaisuus.com

Puistossa tapahtuu omituisia asioita. Kuka siellä sekoilee? Arkisesta kanin ulkoilutusretkestä voi kehkeytyä koko kesän mittainen uskomaton salapoliisitehtävä. Outoja pahanhajuisia lätäköitä, jättiläisötököitä ja villiintyneitä puutarhatonttuja. Lähde mukaan ikimuistoiseen seikkailuun!

Luettu maa (nuoret) www.luettumaa.com

Mitä tehdä, kun kaikki matkat on peruttu ja kesästä on tulossa tylsempi kuin koskaan? Lähde mukaan virtuaaliselle maailmanympärysmatkalle! Tutustu erilaisiin kulttuureihin, sukella tarinoiden maailmaan ja osallistu somehaasteisiin. Kuka saa eniten katsojia TikTokissa? Kenellä on eniten tykkäyksiä Instagramissa? Jaa haasteesi ja voit päästä mukaan valtakunnallisesti näkyvälle somekanavalle. Kuka on tuleva Luetun maan sometähti?

Takaisin listaukseen