Lasten ETÄtammikuun logo.

2.12.2020

Lasten tammikuu korona-aikana

Tervehdys Euran kunnan kulttuuripalveluista!  Koordinoimme nyt 22. kerran Lasten tammikuuta, mutta koronan vuoksi erilaisena kuin aikaisempina vuosina. Tässä viestissä on väliaikatietoja, joita tarkennamme tarvittaessa myöhemmin.

Varaudumme siihen, että koronatilanne ei ole tammikuuhun mennessä muuttunut olennaisesti parempaan suuntaan ja riskittömien tapahtumien järjestäminen on vaikeaa. Ajantasaiset alueelliset suositukset löytyvät Satasairaalan verkkosivuilta osoitteesta www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19 ja Euran kunnan koronatiedotteet osoitteesta www.eura.fi/koronavirus-covid19.

Mikäli yhdistykset ja muut toimijat olisivat halukkaita järjestämään tammikuussa sellaista lasten toimintaa, jossa ei ole koronariskiä, kulttuuripalvelut on valmis kokoamaan sähköisen ohjelman aikaisempien vuosien tapaan ja markkinoi tapahtumia.  Kaikissa tapahtumissa tulee noudattaa tuolla hetkellä voimassa olevia koronaohjeita.  Ilmoitattehan tapahtumista meille viimeistään 15.12. osoitteeseen terhi.puustelli@eura.fi.

Kulttuuripalvelut ei itse tule järjestämään tapahtumia, vaan keskitymme tekemään Lasten etätammikuuta yhteistyössä Alasatakunta-lehden kanssa.  Lasten tammikuu siis järjestetään tälläkin kertaa, mutta erilaisena kuin tavallisesti. 

Lisätietoja antaa sirpa.wahlqvist@eura.fi

Toivottavasti pääsemme taas tulevaisuudessa viettämään perinteistä tapahtumakuukautta. Hyvää talven odotusta!

Euran kunta, kulttuuripalvelut

kulttuuripäällikkö Sirpa Wahlqvist

Takaisin listaukseen