Euran lainattavien liikuntavälineiden mainoskuva

5.7.2021

Lainaa liike – Euran kirjastosta nyt lainattavia liikuntavälineitä!

Euran kirjastopalveluiden ja liikuntapalveluiden tuorein yhteistyö on jo useista lähialueenkin kirjastoista tuttu: lainattavat liikuntavälineet!

Heinäkuusta 2021 alkaen Euran pääkirjastosta on lainattavissa kokeiltavaksi erilaisia liikuntavälineitä. Valikoimassa on tällä hetkellä mm. erilaisia palloja, frisbeegolf -settejä sekä fitness hulavanteita.

Metsämaisema, jossa etualalla frisbeegolf -kori, jota kohti pelaaja heittää kiekkoa
Euran kirjastosta voit lainata mm. Frisbeegolf -setin ja kokeilla hittilajia! Kuva: Sanna Nurminen

Lisää lainattavaa on tulossa; loppukesästä saataville tulee myös mm. hyppykeppejä ja pesissetti. Kerää porukka ja pistäkää peli pystyyn! Pesissetti on lainattavissa vain kirjaston palveluaikoina. Muut välineet sen sijaan ovat pääkirjaston omatoimialueella eli lehtisalissa ja lainattavissa myös omatoimiaikoina. Välineet lainataan omalla kirjastokortilla kuten muutkin kirjaston lainattavat aineistot. Lainakuitti kannattaa säilyttää ja huolehtia tietysti siitä, että välineet pysyvät kunnossa. Asiakas on myös korvausvelvollinen, kuten muustakin kirjaston aineistosta.

Lainattavat välineet kannustavat kokeilemaan ja liikkumaan yksin tai yhdessä. Tervetuloa tutustumaan, kokeilemaan ja lainaamaan!

Liikuttavaa loppukesää toivottavat Euran kirjasto sekä liikuntapalvelut!

Lisätietoja kirjaston henkilökunnalta sekä kirjaston palvelut, tilat ja laitteet -sivulta.

Kerro meille, mitä liikuntavälineitä sinä haluaisit lainata kirjastosta? Lainattavien liikuntavälineiden valikoimaa täydennetään mahdollisuuksien mukaan asiakkaiden toiveiden perusteella. Pidätämme oikeuden harkita, soveltuuko ehdotettu väline lainattavaksi. Ehdotuksia voi lähettää kirjaston palautelomakkeen kautta.

Kuvassa kesäinen rantalentis kenttä, jossa etualalla pallo ja taustalla hiekkakenttä ja verkko
Eri lajien testaaminen ei jää välineistä kiinni. Euran pääkirjastosta voit lainata mm. erilaisia palloja. Kuva: Sanna Nurminen
Takaisin listaukseen