7.12.2021

Koronatiedote 7.12.2021

Euran kunnan koronavirusepidemiaan liittyviä rajoituksia ja toimenpiteitä arvioiva työryhmä kokoontuu 1 – 2 viikon välein arvioimaan koronatilannetta alueellisesti ja paikallisesti Eurassa. Työryhmä kokoontui 7.12.2021 arvioimaan Satakunnan alueellisen tartuntatautien työryhmän antamia suosituksia Euran kunnassa. Satakunta on edelleen leviämisalue. Kriteerien mukaan arvioituna Satakunta täyttää leviämisvaiheen kriteereistä 5 / 7. Kriteereistä ja epidemiologisesta tilanteesta tarkemmin:

https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19

Euran kunta noudattaa edelleen jatkossa oman palvelutuotannon ja kunnan tilojen käytön osalta alueellisen tartuntatautien työryhmän antamia suosituksia:

https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19/epidemian-torjunta-ja-voimassa-olevat-alueelliset-suositukset

Euran kunnan koronavirusepidemiaan liittyviä rajoituksia ja toimenpiteitä arvioiva työryhmä muistuttaa maskisuosituksesta, joka on edelleen laaja ja se koskee sekä rokottamattomia että rokotettuja.  Tarkemmat tiedot suosituksesta Satasairaalan sivuilla edellä olevan linkin kautta. Lisäksi työryhmä muistuttaa muista tärkeimmistä keinoista rajoittaa epidemian leviämistä: 

  • Hyvä käsihygienia 
  • Oikea yskimistekniikka 
  • Turvavälit 
  • Kontaktien vähentäminen 

Satakunnan alueellinen tartuntatautien työryhmä suosittelee STM:n ohjauksen mukaisesti siirtymään hybridimallista laajamittaiseen etätyöhön silloin, kun se on työn luonne huomioiden mahdollista. Suosituksen mukaisesti myös Euran kunnan henkilöstöä suositellaan työskentelemään etänä, mikäli se on työtehtävien myötä mahdollista. Kunnanvirastoa ja muita virasto- sekä hallinnon palveluita ei suljeta päivittäiseltä asiakaspalvelulta, mutta suositus saattaa vaikuttaa palvelutasoon.   

Euran kunnan koronavirusepidemiaan liittyviä rajoituksia ja toimenpiteitä arvioiva työryhmä

Takaisin listaukseen