30.12.2021

Koronatiedote 30.12.2021

Tilojen käyttöön liittyvät rajoitukset Eurassa

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia sekä tilojen sulkemista ja käyttöä koskevat uudet koronarajoitukset. Tilojen sulkeminen ei koske vuonna 2004 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa. Päätökset ovat voimassa 1.-15.1.2022.

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69928730

Aluehallintoviraston päätös on jatkoa sen 23.12.2021 antamalleen päätökselle. Viimeisimmän päätöksen mukaan tilojen sulkeminen ei koske muun muassa vuonna 2004 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa.

Euran kunnan tilojen ja toiminnan osalta rajoitukset ovat seuraavat. Suljettuna 15.1.2022 asti:

  • Nuorisotilat
  • Koulujen liikuntatilat (pois lukien vuonna 2004 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta sekä ammattiurheilu)
  • Uima- ja urheiluhalli (pois lukien vuonna 2004 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta sekä ammattiurheilu)
  • Kuntosalit, rantasaunat, luistelukopit ja kulttuuritilat

Edellä lueteltujen rajoitustoimenpiteiden lisäksi koulujen tiloissa kielletään toistaiseksi koulutyön aikana muut kuin koulun omat toiminnot.

Kirjaston toiminnot ovat avoinna ainoastaan lainaustoiminnan ja lehtilukusalin osalta. Vuonna 2004 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjatun harrastustoiminnan osalta on kaikessa kunnan alueella tapahtuvassa toiminnassa huomioitava, että toimintaan ei osallistu muita aikuisia kuin toiminnan ohjaajat

Euran kunnan koronavirusepidemiaan liittyviä rajoituksia ja toimenpiteitä arvioiva työryhmä

Takaisin listaukseen