11.6.2021

Koronatiedote 11.6.2021

Euran kunnan koronavirusepidemiaan liittyviä rajoituksia ja toimenpiteitä arvioiva työryhmä kokoontui 11.6.2021 arvioimaan Satakunnan alueellisen tartuntatautien työryhmän antamia suosituksia Euran kunnassa.  

Kokonaisarvion perusteella Satakunta ja myös Euran kunta ovat epidemiologisesti perustasolla. 

Euran kunta noudattaa jatkossa oman palvelutuotannon ja kunnan tilojen käytön osalta alueellisen tartuntatautien työryhmän antamia suosituksia: https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19/epidemian-torjunta-ja-voimassa-olevat-alueelliset-suositukset 

Yksittäiset palveluyksiköt tiedottavat itse, mikäli edellä olevat suositukset aiheuttavat merkittäviä rajoituksia palvelutuotantoon. Huomioitava on, että tartuntatautilain mukaiset määräykset edellyttävät edelleen etenkin sisätiloissa turvavälien noudattamista ja hygieniasta huolehtimista! 

Euran kunta kannustaa kaikkia kuntalaisia varaamaan itselleen ajan rokotuksiin. Koronavirukseen liittyvä tartunnanjäljitys ja testaus ovat valmiudessa koko kesän ajan Euran sote-keskuksessa. 

Sairaanhoitopiiri on julkaissut ohjeen tapahtumajärjestäjien ja kuntien tartuntatautiviranomaisten tueksi yleisötapahtumien terveysturvallisuussuunnitelman tekemistä varten. Yleisötilaisuuden järjestäjä vastaa siitä, että terveysturvallisuus on huomioitu määräysten mukaisesti ja että määräyksiä sovelletaan vallitsevan tilanteen mukaisesti. Suunnitelman voi laatia vastaamalla lomakkeen kysymyksiin. Vaihtoehtoisesti suunnitelmasta voi tehdä oman, samat ydinasiat sisältävän vapaamuotoisen suunnitelman. 

Yleisötilaisuuden järjestäminen, ohje koronavirustartuntojen torjuntasuunnitelman tekemiseksi  

Takaisin listaukseen