1.10.2021

Koronatiedote 1.10.2021

Euran kunnan koronavirusepidemiaan liittyviä rajoituksia ja toimenpiteitä arvioiva työryhmä kokoontui 1.10.2021 arvioimaan Satakunnan alueellisen tartuntatautien työryhmän antamia suosituksia Euran kunnassa. Kokonaisarvion perusteella voidaan todeta Satakunnan olevan edelleen selkeästi leviämisvaiheessa. 

Epidemiatilanne on heikentynyt edelleen Satakunnassa nopeasti ja on tällä hetkellä Suomen huonoin. Positiivisten näytteiden osuus on 5,3 %. 

Satakunnan alueellinen tartuntatautientyöryhmä painottaa, että maskien käyttöä on tärkeää jatkaa, vaikka THL on 30.9.2021 lieventänyt maskisuositustaan.  

Euran kunta noudattaa edelleen jatkossa oman palvelutuotannon ja kunnan tilojen käytön osalta alueellisen tartuntatautien työryhmän antamia suosituksia: https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19/epidemian-torjunta-ja-voimassa-olevat-alueelliset-suositukset 

Yksittäiset palveluyksiköt tiedottavat erikseen, mikäli edellä olevat suositukset tai muuttuvat olosuhteet aiheuttavat merkittäviä rajoituksia palvelutuotantoon.  

Takaisin listaukseen