13.8.2021

Kesä kirjastossa

Monelle oman alan kesätyöpaikka ei ole itsestään selvä juttu, mutta minä sain viettää kesäni tehdessä sitä mistä pidän. Aloitin Euran kirjastossa kesäkuun alussa ja kesätyöpesti jatkui elokuun puoleen väliin asti. Olin ollut viime vuonna työharjoittelussa samassa paikassa, joten asiakkaat ja työpaikka olivat tuttuja – moni asiakas toivottikin minut iloisesti tervetulleeksi takaisin.  

Kesä kului nopeasti ja mielelläni olisin jatkanut pidempäänkin. Euran kirjastoissa on erinomainen työilmapiiri, jossa on mukava olla.

Työnkuvaani kuului kirjastoammattilaisen perustyötehtävät kuten hyllytys, varausten käsittely, aineistonäyttelyiden kokoaminen ja päivittäiset asiakastilanteet. Lisäksi olen päivittänyt sosiaalista mediaa ja auttanut erilaisissa tiedonhaku tilanteissa, esimerkiksi opinnäytetyön lähteiden hankkimisessa.  

Kesä kului nopeasti ja mielelläni olisin jatkanut pidempäänkin. Euran kirjastoissa on erinomainen työilmapiiri, jossa on mukava olla. Kiitos mukavasta kesästä kaikille, oli kiva olla töissä! 

Omakuva kirjaston kesätyöntekijästä, Sannasta, pääkirjaston hyllyjen välissä.
Sanna Nurminen työskenteli Euran kirjastoissa kesän ajan ja viihtyi mainiosti.

Teksti ja kuva: Sanna Nurminen

Takaisin listaukseen