27.5.2021

Pyhäjärvi-viikko tulee taas

Me Euran, Pöytyän ja Säkylän kunnat olemme yhdessä ideoineet, että herätämme henkiin legendaarisen Pyhäjärviviikon, joka on menneinä aikoina ollut kuulemma hyvinkin suosittu viikko täällä Pyhäjärviseudulla!

Idea lähti Sieravuoren Jari Laakson aloitteesta ja siihen tarttui myös Kristallirannan Eija ja Matti, sekä Valasranta.

Pyhäjärviviikkoa vietetään pidennetyn viikon voimin ja sen on päätetty olevan 22.7. – 1.8.2021. Tämä pidennetty viikko siitä syystä, että saamme aikajaksolle mahtumaan kahdet toripäivät (Säkylä, Yläne) sekä kaksi viikonloppua.

Nyt haastamme teidät kaikki yrittäjät ja yhdistykset nappaamaan kiinni tästä ideasta, sillä tämä meidän kuntien organisoima viikko ei ole mitään ilman teidän järjestämiä pieniä tempauksia / tapahtumia, joita vallitsevien rajoitusten vallitessa voi tehdä.

Näiden tempausten ei todellakaan tarvitse olla mitään suurta ja ihmeellistä, vaan kannustamme nimenomaan matalan kynnyksen toimiin, joilla kuitenkin houkuttelemme matkailijoita tänne seudullemme tutustumaan tuolla viikolla.

Kaikki pienet tempaukset tullaan listaamaan sivulle visitpyhajarviseutu.fi/pyhajarviviikko, kunhan muistat ilmoittaa tapahtumastasi oman kuntasi edustajalle. JA tottakai voi järjestää jotain pientä pöhinää vaikka joka päivä tuolla viikolla!

Pidetään Pyhäjärviseutu nosteessa ja otetaan täällä vierailevat ihmiset ilolla vastaan!

Terveisin,

Hanna Nieminen / Säkylän kunta
Tiina Hämäläinen / Pöytyän kunta
Sirpa Wahlqvist / Euran kunta

Takaisin listaukseen