15.12.2020

Euran vuoden yrittäjä ja nuori yrittäjä 2020

Euran kunnanhallitus on nimennyt vuoden yrittäjäksi Nordic Herbs Oy:tä eli Yrttipajaa pyörittävän Petri Koiviston sekä vuoden nuoreksi yrittäjäksi K-kauppias Eveliina Perälän, joka ylläpitää Kiukaisten, Härkäpakarin ja Huhkolan K-Marketteja.

Kunnanhallitus päätti asiasta kokouksessaan 23. marraskuuta Euran ja Kiukaisten yrittäjäyhdistysten esitysten perusteella.

Petri Koivisto ja Nordic Herbs

Kuvakaappaus Youtube-videosta.

Nordic Herbs Oy on luonnontuotealalla toimiva suomalainen perheyritys, jonka toiminta tunnetaan paremmin nimellä Yrttipaja. Petri Koivisto osti Savossa toimineen Yrttipajan liiketoiminnan kesällä 2015 ja siirsi tuotannon Euraan.

Toiminnan pääpaino on villeinä kerättyjen ja luonnonmukaisesti viljeltyjen kasvien tuottamisessa, jatkojalostuksessa ja myynnissä.

Nordic Herbs, Petri Koivisto

Perusteluiden mukaan Petri Koivisto on yhdessä vaimonsa Sarin kanssa rohkeasti ja ennakkoluulottomasti lähtenyt yrittäjiksi vaativalle, säiden armoilla olevalle alalle. Se sopii Euran kunnan vahvan elintarviketeollisuuden esimerkiksi erikoistumisellaan ja ainutlaatuisuudellaan.

Eveliina Perälä

Eveliina Perälä,
vuoden nuori yrittäjä

Kuvakaappaus Youtube-videosta.

Vuoden nuoren yrittäjän tittelin sai Eveliina Perälä, joka onlähtenyt rohkeasti K-ryhmän valmennusohjelmaan ja ottanut sen myötä hoitaakseen kolme K-Marketia.
Hän on kauppiaana Eurassa toimivan K-Market Kiukaisten lisäksi myös Huittisissa sijaitsevissa Härkäpakarin ja Huhkolan K-marketeissa.

Katso Youtube-video

Eveliina Perälä hyödyntää sosiaalista mediaa tehokkaasti ja raikkaasti. Sosiaalisen median avulla pienten paikkakuntien omat kaupat pääsevät esille ja muistuttavat kyläläisiä, ettei ruokaostoksille tarvitse lähteä omalta kylältä mihinkään.

Perälä on nuoresta iästään huolimatta onnistunut täyttämään suuret saappaat. Henkilökunnan arvostus ja työyhteisön hyvä henki näkyy asiakkaille asti.

Onnittelut Euran nuorelle yrittäjälle ja vuoden yrittäjälle 2020.

Takaisin listaukseen