22.11.2021

Euran kunnan vuoden yrittäjät 2021

Euran kunnanhallitus on Euran Yrittäjät ry:n ja Kiukaisten Yrittäjät ry:n ehdotuksesta nimennyt Vuoden yrittäjä-palkinnon saajat. Vuoden Yrittäjät julkistettiin yrittäjäjuhlassa 20.11.2021

Vuoden Yritys
LMG Finland Oy

Yhtiön päätoimiala on keittiökalusteet ja yhtiö tekee ns. provianttialueita ruostumattomasta teräksestä laivateollisuuteen.
Yrittäjät Juha Jokinen, Juha Myllymaa ja Tea Lehtinen luotsaavat LMG Finlandin Euran tehdasta.
Yrittäjä-trion konsernin päätoimipaikka on Ruotsissa. Lisäksi heillä on toimipisteet USAssa, Singaporessa ja Etelä-Koreassa.
Euran toiminta on merkittävää Euran talousalueelle. Yhtiö työllistää noin 150 henkilöä suoraan ja välillisesti vielä enemmän mm. kuljetus- ja alihankintatoimintojen kautta.
Yhtiön liikevaihto oli 12/20 päättyneellä tilikaudella 18,7 Me ja yhtiö on koronatilanteesta huolimatta pitänyt toimintansa vakaana ja tulevaisuus tilauskannankin osalta on positiivinen.
Henkilöstön mielipidettä kysyttäessä, tulee ilmi että henkilöstön keskuudessa vallitsee hyvä ilmapiiri.
Kysyttäessä vastaus oli, että yrittäjät ovat päätöksissään huomioineet henkilöstöä mahdollisuuksiensa mukaan.

Vuoden Yrittäjä
Lauri Kreula

Yksityinen elinkeinonharjoittaja Kreula on moniala-yrittäjä ja aktiivinen vaikuttaja.
Kreulan toiminta kuntosaliyrittäjänä niin Hinnerjoella kuin lähitulevaisuudessa Kiukaisissakin, osoittaa sen, miten yritystoiminnalla voi tuoda vireyttä kyläkeskuksiin ja aktivoida ihmisiä positiivisella tavalla myös liikkumaan.
Maatilayrittäjänä Lauri Kreula jatkaa sukutilaa.

Takaisin listaukseen