Synkronis-kvartetin kotikonsertti klo 17 Myllymaan vanhalla koululla

17.11.2019

Synkronis-kvartetin kotikonsertti Mieskoskilla, Myllymaan vanhalla koululla sunnuntaina 17.11. klo 17. Osoite: Alhonkulmantie 72, 27400 Kiukainen

Kesto noin tunnin ilman väliaikaa. Puffetti.

Liput 20 €, maksetaan paikan päällä käteismaksulla. Lippuja rajoitetusti. Liput varattava etukäteen täältä.

Synkronis-kvartetti on Helsingissä toimiva jousikvartetti, joka tunnetaan mukaansa tempaavasta musisoinnista, eläytyvästä yhteissoitosta ja haasteita pelkäämättömästä asenteesta. Kvartetin juuret ovat Helsingin Konservatoriossa, ja Synkronis muodostettiin vuonna 2007 ammattiopintojen päättymisen jälkeen. Aina siitä asti kokoonpano on ollut muusikoille taiteilijaelämän sydän. Synkronis-kvartetin ohjelmisto koostuu niin keskeisistä jousikvartettosävellyksistä kuin tuntemattomammistakin löydöistä, sekä kevyemmistä klassikoista kvartettisovituksina. Kvartetti on hiljattain esiintynyt mm. Rauma Festivossa sekä lukuisissa yksityistilaisuuksissa.

Kamarimusisoinnin lisäksi kvartetin soittajat työskentelevät freelance-muusikkoina ja soitonopettajina. Iiris Pyrhönen-Koivula (1. viulu) opettaa viulunsoittoa ja äänittää sekä keikkailee eri yhtyeiden kanssa, kuten myös Klaara Pyrhönen (2. viulu), jonka opetuspaikka on Helsingin Konservatorio. Matti Lindholm (alttoviulu) toimii orkesterisoittajana, soitonopettajana ja sovittajana. Elina Susiluoto (sello) toimii freelance-muusikkona ja opettaa Raaseporin musiikkiopistossa. Kvartetin jäseniä voi lisäksi kuulla Riku Niemi Orchestran, Hyvinkään orkesterin sekä Triosis+ -kokoonpanon riveissä. Jäsenistä kolme kiertää Triosis+ -nimellä mm. Apulannan ja Vesalan kanssa, ovat esiintyneet myös suositussa Vain elämää -tv-sarjassa.

Lue lisää syksyn konserteista täältä.

Tervetuloa!

Suunnittelu: Timo Latonen

Järj. Euran kunta/kulttuuripalvelut

 


« Takaisin

 

Valtuuston kokoukset videolla

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Luistarin kotisivu

 

Vesihuoltolaitos - toimintavarmaa vesihuoltoa Tutustu esitteeseemme!

 

MUUTTAJALLE!

 

Euran urheilutalo

 

Epäiletkö koronavirustartuntaa?

Klikkaa tästä

OMA olo

Yhteystiedot

Euran kunta

Sorkkistentie 10
27510 Eura
puh 02 839 901
fax 02 865 2059

Sähköposti

kirjaamo@eura.fi

Henkilökohtaiset osoitteet

etunimi.sukunimi@eura.fi

Kunnanvirasto

ma–pe klo 9.00 - 15.00.

Neuvonta ja vaihde

puh 02 839 901 

klo 8.00 -15.00 ( suljettu 11.30-12.30 )