Perusopetus

Eurassa on kahdeksan perusopetuskoulua. Perusopetuksen alempien vuosiluokkien (1-6 luokat) opetusta antavia kouluja on kuusi. Lisäksi on yksi perusopetuksen ylempien vuosiluokkien (7-9 luokat) opetusta antava koulu ja yksi erityiskoulu (luokat 1-9).

Edellä mainittujen lisäksi Kirkonkylän koulun yhteydessä on erityisluokkia (Erityisluokka 1 ja Erityisluokka 2). Perusopetuskoulujen yhteydessä on pienopetusryhmä tällä hetkellä Euran yhteiskoulussa.

Kunnassa huolehditaan osa-aikaisesta erityisopetuksen järjestämisestä lähipalveluna. Oppilaille, joilla on lieviä oppimis- tai sopeutumisvaikeuksia ja jotka tarvitsevat muun opetuksen yhteydessä erityistä tukea oppimisen edellytysten parantamiseksi, annetaan osa-aikaista erityisopetusta. Samoin ne oppilaat, joilla on erityisopetussiirto ja 9-vuotinen oppivelvollisuus pyritään integroimaan lähikoulujen yleisopetuksen luokkiin tai tarvittaessa perustetaan alakouluihin pienryhmäluokkia (max 10 opp.) lähikoulujen yhteyteen. Erityisopetusluokat sijaitsevat yleisopetusta antavan koulun yhteydessä. Oppilaita opettaa erityisopettaja ja oppilaille on laadittu HOJKS. Näiden luokkien lisäksi luokkamuotoista erityisopetusta annetaan Ahmasojan koulussa ja Kirkonkylän koulun erityisluokilla.

perusopetuslaki/-asetus

Perusopetuslaki
Perusopetusasetus

 

 

Valtuuston kokoukset videolla

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Luistarin kotisivu

 

Vesihuoltolaitos - toimintavarmaa vesihuoltoa Tutustu esitteeseemme!

 

MUUTTAJALLE!

 

Euran urheilutalo

 

Epäiletkö koronavirustartuntaa?

Klikkaa tästä

OMA olo

Yhteystiedot

Sivistyspalvelut

Euran kunta
Sivistyspalvelut
PL 22
(Satakunnankatu 12)
27511 EURA
Puh. 044 422 4452

 

 

Sähköposti

etunimi.sukunimi@eura.fi

Aukioloajat

 

ma - pe klo 9 -15.00