Tukioppilaat

Tällä hetkellä koulussamme on n. 30 tukioppilasta, jotka ovat kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaisia. Toimintaa ohjaavana opettajana toimii Riitta Soininen.

Tukioppilastoimintaan kuuluu mm. kummiluokkatoiminta, erilaisten koulun viihtyvyyttä parantavien päivien ja tempausten järjestäminen, sekä koulukiusaamisesta kärsivien oppilaiden tilanteen auttaminen.

Kummiluokat

Jokaisella seiskaluokalla on omat tukioppilaskummit. Yhdeksäsluokkalaiset ovat varsinaisia kummeja ja kahdeksasluokkalaiset apukummeja, jotka pitävät kummiluokille tunteja liittyen joskus eri aiheisiin tai teemoihin, mutta useimmiten kummitunnit ovat luokkalaisten leikkimistä toistensa kanssa ja ilmapiirin keventämistä. Kummitunteja pidetään muutaman kerran lukukaudessa ja ne ovat yleensä yhden tunnin mittaisia, lukuun ottamatta muutamia erikoistapauksia, kuten joulun alla pidetyt kummitunnit, joiden pituudesta sovitaan erikseen.

 Tuntien suunnittelu on kummien vastuulla. Ohjelmaan kuuluvat erilaiset leikit, pelit ja hupailut, joita pelataan sekä sisällä että ulkona. 

Tukioppilaat tulevat toimeen kaikkien kanssa ja yrittävät ehkäistä koulukiusaamista.

 


 

Valtuuston kokoukset videolla

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Luistarin kotisivu

 

Vesihuoltolaitos - toimintavarmaa vesihuoltoa Tutustu esitteeseemme!

 

MUUTTAJALLE!

 

Euran urheilutalo

 

Epäiletkö koronavirustartuntaa?

Klikkaa tästä

OMA olo

Yhteystiedot

Euran yhteiskoulu

Euran yhteiskoulu
Savikontie 11
27510 Eura

  kanslia 8399 0700

Kotisivut:
www.euranyhteiskoulu.fi

Kanslia avoinna päivittäin
klo 8.30 - 15.00