Ajankohtaista

Päihdetilanne-kysely on Satakunnan kunnissa auki 4.11.-4.12.2019. Kyselyllä kartoitetaan kunnan asukkaiden päihteisiin, tupakkaan ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Kyselyn avulla pyrimme kehittämään ehkäisevän päihdetyön suunnittelua omassa Eurassakin.

Kyselyyn voi osallistua alla olevan linkin kautta nimettömästi ja luottamuksellisesti. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Kysely on lyhyt, joten vastaaminen vie vain muutaman minuutin.

Kiitos, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

Tiedon keruusta vastaa asuinkuntasi ja käsittelystä vastaa Selvin päin Satakunnassa -hanke. KAIKKIEN YHTEYSTIETONSA ANTANEIDEN KESKEN ARVOTAAN TUOTEPALKINTOJA.
Yhteystiedot kerätään, jotta voittajiin voidaan olla yhteydessä. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Tietojen antaminen on vapaaehtoista.

Linkki kyselyyn:

https://link.webropolsurveys.com/S/96D81CD4594C08DE


Influenssarokotukset 2019


Euran kuvantamisessa otetaan ma 21.10.2019 käyttöön PALVELUPUHELIN, jonka numero on 044 707 9202. Palvelupuhelin on auki klo 8.00 - 14.30 ja siihen voi jättää ainoastaan takaisinsoittopyynnön.


Syksyn ajankohtaisia asioita Seniorineuvolassa!  

Satasairaalan tiedote potilastietojärjestelmien päivityksestä, lue lisää


Asiointi terveyspalveluissa hoituu nyt laajalti sähköisen palvelun avulla, lue lisää

 

Euran terveysneuvonta- ja neulanvaihtoPISTE terveyskeskuksen päihde- ja mielenterveyspoliklinikan tiloissa (sisäänkäynti takapihan puolelta, Käräjämentie 5)
PISTE on avoinna aina perjantaisin klo 12.00–14.00, lue lisää

 

 

 

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Luistarin kotisivu

 

Vesihuoltolaitos - toimintavarmaa vesihuoltoa Tutustu esitteeseemme!

 

Sataopiston opinto-ohjelma 2019-2020

 

Töihin tänne!

 

EuraPlus

SOTE-keskus