Fysioterapia

Fysioterapiassa on tarjolla sekä yksilö- että ryhmäfysioterapiapalveluita. Fysioterapiaa toteutetaan avoterveydenhuollon käynteinä, terveyskeskussairaalassa ja tarvittaessa kotikäynteinä. Fysioterapian asiakkaita ovat kaikenikäiset, joilla on erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön oireita sekä kiputiloja, neurologisia sairauksia tai muita liikkumisen ja toimintakyvyn ongelmia. Fysioterapiapalveluita tarjotaan myös konsultaationa äitiys- ja lastenneuvolan sekä kouluterveydenhuollon asiakkaille. Lisäksi fysioterapeutti toimii työterveyshuollon asiantuntijan roolissa. Fysioterapiassa aktivoidaan ja ohjataan asiakasta ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään, toimintakyvystään ja niiden edistämiseen liittyvistä valinnoista.

Fysioterapiaan pääset Euran sote-keskuksen lääkäreiden, erikoissairaanhoidon lääkärin tai yksityisen ortopedin/gynekologin lähetteellä.

Tuki - ja liikuntaelimistön oireiden vuoksi voit olla yhteydessä sote-keskuksen ajanvaraukseen (02 83980400), sillä tuki - ja liikuntaelimistö - oireinen asiakas voidaan ohjata ajanvarauksesta tai työterveyshuollosta ensikäynnille ilman lääkärin lähetettä.

Neuvonta ja apuvälineasiat ma-pe klo 8.00 - 9.00 puh. 044 422 4235Fysioterapia

Fysioterapeutit:

Jantunen Tanja
Ketokoski Reeta
Kokko Kaisa
Kopra Katja (työfysioterapia)
Kulmala Katja

Saat ajanvarauksesta tekstiviestimuistutuksen vuorokausi ennen vastaanottoa.

Apuvälineiden lainaus ja palautus sekä käytännön ohjaus ma-pe klo 8.00 - 9.00. Lainattavissa on mm. tavallisimpia liikkumisen apuvälineitä, wc-korotuksia ja erilaisia tukia.

Käynti fysioterapeutin vastaanotolla maksaa yli 15-vuotiailta 11,40 €/käyntikerta ja 4,70 €/ryhmäkerta.

 

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Luistarin kotisivu

 

Vesihuoltolaitos - toimintavarmaa vesihuoltoa Tutustu esitteeseemme!

 

Sataopiston opinto-ohjelma 2019-2020

 

Töihin tänne!

 

EuraPlus

SOTE-keskus