Fysioterapia

Fysioterapiassa on tarjolla sekä yksilö- että ryhmäfysioterapiapalveluita. Fysioterapiaa toteutetaan avoterveydenhuollon käynteinä, terveyskeskussairaalassa ja tarvittaessa kotikäynteinä. Fysioterapian asiakkaita ovat kaikenikäiset, joilla on erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön oireita sekä kiputiloja, neurologisia sairauksia tai muita liikkumisen ja toimintakyvyn ongelmia. Fysioterapiapalveluita tarjotaan myös konsultaationa äitiys- ja lastenneuvolan sekä kouluterveydenhuollon asiakkaille. Fysioterapiassa aktivoidaan ja ohjataan asiakasta ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään, toimintakyvystään ja niiden edistämiseen liittyvistä valinnoista.

Fysioterapiaan pääset Euran sote-keskuksen lääkäreiden, erikoissairaanhoidon lääkärin tai yksityisen ortopedin/gynekologin lähetteellä.

Tuki- ja liikuntaelimistön oireiden vuoksi voit olla yhteydessä sote-keskuksen ajanvaraukseen (02 83980400), sillä tuki- ja liikuntaelimistöoireinen asiakas voidaan ohjata ajanvarauksesta ensikäynnille ilman lääkärin lähetettä.

Neuvonta ja apuvälineasiat ma-pe klo 8.00 - 9.00 puh. 044 422 4235Fysioterapia

Fysioterapeutit:

  • Jantunen Tanja
  • Ketokoski Reeta
  • Kokko Kaisa
  • Kulmala Katja
  • Maansalo Sini

Saat ajanvarauksesta tekstiviestimuistutuksen vuorokausi ennen vastaanottoa.

Apuvälineiden lainaus ja palautus sekä käytännön ohjaus ma-pe klo 8.00 - 9.00. Lainattavissa on mm. tavallisimpia liikkumisen apuvälineitä, wc-korotuksia ja erilaisia tukia.

Käynti fysioterapeutin vastaanotolla maksaa yli 15-vuotiailta 11,40 €/käyntikerta ja 4,70 €/ryhmäkerta.

 

 

Valtuuston kokoukset videolla

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Luistarin kotisivu

 

Vesihuoltolaitos - toimintavarmaa vesihuoltoa Tutustu esitteeseemme!

 

MUUTTAJALLE!

 

Euran urheilutalo

 

Epäiletkö koronavirustartuntaa?

Klikkaa tästä

OMA olo