Ohjaamo Satakunta

Ohjaamo Satakunta Euran toimipiste on toistaiseksi suljettu.
Tarvittaessa voit olla yhteydessä ohjaamotyöntekijä Kristiina Jussilaan,
puh. 044 701 2648, kristiina.jussila(at)pori.fi
tai Ohjaamo Satakunta Porin toimipisteeseen puh. 044 701 8000,
ohjaamosatakunta@pori.fi 

Ohjaamotyöntekijät ovat tavoitettavissa Discordissa ja chatissa maanantaista perjantaihin klo 12-16 sekä keskiviikkoiltaisin klo 18-20.

Discord on sovellus, jossa voi keskustella nimettömästi kahden kesken tai isommissa ryhmissä. Sovelluksen voi ladata tai käyttää selaimen avulla osoitteessa discordapp.com. Kännykkään sen saa ladattua puhelimen sovelluskaupasta. Discord-kanavalle pääsee liittymään linkistä https://discord.gg/ft7Zvb4.

Chat-palvelu löytyy Ohjaamo Satakunnan nettisivuilta ohjaamot.fi/web/ohjaamo-satakunta. Sivun nurkkaan aukeaa chat-ikkuna, jonka kautta pääset keskustelemaan nimettömästi ohjaamotyöntekijöiden kanssa chatin aukioloaikoina. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön chatissa sen aukioloaikojen ulkopuolella.

Ohjaamo on alle 30-vuotiaille tarkoitettu palvelupiste,
mikä tarjoaa maksutonta apua ja tukea eri Ohjaamo Satakunta Eura palvelupisteelämäntilanteissa, kuten opiskeluun, työllistymiseen ja asumiseen liittyvissä asioissa. Ohjaamon toiminnassa on mukana laaja-alainen yhteistyöverkosto, joka koostuu mm. julkisen hallinnon asiantuntijoista ja kolmannen sektorin toimijoista.

Euran toimipiste on osa Ohjaamo Satakunnan toimintaa. Ohjaamo sijaitsee Virastotalolla (Satakunnankatu 12) ja on avoinna torstaisin klo 13.00-16.00. Euran toimipisteellä työskentelee hanketyöntekijä Kristiina Jussila, TE-palveluiden asiantuntija sekä viikoittain vaihtuvat päivystäjät.

Ohjaamo Satakunta on ESR-hanke. Euroopan sosiaalirahasto rahoittaa hankkeesta 80 prosenttia ja kuntien omarahoitusosuus on 20 prosenttia. Hankkeessa mukana olevia kuntia ovat Pori, Rauma, Eura ja Pomarkku. Porin kaupunki hallinnoi hanketta.

Yhteystiedot                                                                         

Kristiina Jussila, ohjaamotyöntekijä                 
puh. 044 701 2648                                          
kristiina.jussila(at)pori.fi

 

 Avoinna

torstai klo 13.00-16.00
Satakunnankatu 12, Eura

www.ohjaamot.fi

 

 

Valtuuston kokoukset videolla

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Luistarin kotisivu

 

Vesihuoltolaitos - toimintavarmaa vesihuoltoa Tutustu esitteeseemme!

 

MUUTTAJALLE!

 

Euran urheilutalo

 

Epäiletkö koronavirustartuntaa?

Klikkaa tästä

OMA olo