Matkailijalle

Visit Pyhäjärviseutu -sivusto

Euran matkailupalvelut löydät Pyhäjärviseudun, Euran, Säkylän sekä Pöytyän Yläneen yhteisiltä matkailusivuilta osoitteesta visitpyhajarviseutu.fi 

Visit Pyhäjärviseutu -logo

 

Eura matkailukohteena

Eura tarjoaa mielenkiintoisia elämyksiä ja paljon uusia kokemuksia – toimintaa ja tekemistä koko perheelle. Eura on ollut vilkas kohtaamis- ja kauppapaikka jo tuhat vuotta sitten. Esihistoriallisissa kohteissamme tutustut muinaisuuteen ja menneisyyden tapoihin värikkäällä tavalla.

 

Eura on perinteinen ruukkipitäjä ja teollistumisen ajan edelläkävijä. Ruukinpuistossa pääset kurkistamaan Alvar Aallon taidonnäytteisiin ja Kauttuan tehtaitten museossa aistit entistä patruunoiden ajan henkeä.


Käsityöläisyys ja taide elävät Eurassa vahvoina. Piipahda monissa Eura Käsillä -taiteilijaverkoston myymälöissä ja gallerioissa – ostoksilla tai ihan vain ihailemassa.

 

ESIHISTORIA

Euran emäntä 

 

KAUTTUAN RUUKINPUISTO

Ruukinpuisto talvi

 

KAUTTUA. TUOTANTO JA YMPÄRISTÖ 1689-1989
Pekka Korvenmaa

Pekka Korvenmaa julkaisi vuonna 1989 oheisen teoksen Kauttuan teollisuuden täyttäessä 300 vuotta. Kirja kertoo Kauttuan teollisuuden historiasta rakentamisen ja rakenteiden avulla. Rakentamisessa paljastuu rakennuttajien ja suunnittelijoiden unelmien ja tavoitteiden suuruus ja suunta. Kirja antaa runsailla lähdeviitteillään mahdollisuuden tutustua historian koko leveyteen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Satasote rakentuu

satasote.fi

SOTE-keskus

Yhteystiedot

Matkailu

Euran matkailuneuvonta:

Kunnanvirasto
Sorkkistentie 10
puh: 02 839 901

 

sähköpostilla:

kirjaamo@eura.fi

 

 

Aukioloajat

Kunnanvirasto:

Avoinna: ma-to klo 8.00-16.00 ja pe 8.00-15.30

kesäaikana 1.6.-31.8. ma-pe klo 8.00-15.00