Satakirjastot-sovellus

Kirjasuosituksia antavat tekoälyllä toimivat suosittelijabotit Augustina, Hjalmar, Konstantina, Nikodemus, Sikuriina ja Sigfrid. Jokainen niistä osaa suositella eri aihealueiden kirjoja. Suosittelija tarjoilee ehdotuksia tuoreista, vuosina 2010–2018 ilmestyneistä kirjoista.

Sovellus tarjoaa kerralla kaksi kirjaa, joista käyttäjä voi valita kiinnostavamman. Kiinnostavan kirjan pohjalta voi pyytää lisää samankaltaista luettavaa tai vastaavasti kaksi uutta kirjaehdotusta

– Suosittelijat tuovat yllättävän elementin tiedonhakuun ja voivat laajentaa lukutottumuksia. Kiinnostavat kirjat voi tallentaa sovellukseen lukulistalle. Sovelluksen kautta pääsee myös tarkistamaan kirjan saatavuuden verkkokirjastosta ja tekemään varauksen, vinkkaa osastonjohtaja Merja Kalliomäki Porin kaupunginkirjastosta.

Kirjavinkkien lisäksi sovellus tarjoaa ehdotuksia ajankohtaisista tapahtumista lähiseudulla. Vinkit sovellus poimii Satakunta Events -tapahtumatietokannasta, johon Porin tapahtumakalenterikin perustuu.

– Kun samalla sovelluksella voi selata kiinnostavia kirjoja ja saada vinkkejä alueen tapahtumista, taskussa kulkee näppärä pikahaku kulttuurinälkään, Kalliomäki iloitsee.

Satakirjastot-suosittelija on ladattavissa Google Play -kaupassa ja Applen App Storessa. Maksuton sovellus löytyy helpoiten hakusanalla satakirjastot.

Satakirjastot-suosittelija on kehitetty yhteistyössä HeadAI:n kanssa.

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Luistarin kotisivu

 

Vesihuoltolaitos - toimintavarmaa vesihuoltoa Tutustu esitteeseemme!

 

Sataopiston 2019-2020

 

Sataopiston kevät 2020

 

Töihin tänne!

 

EuraPlus

SOTE-keskus