Asuminen

MUUTTOILMOITUS
Muista tehdä muuttoilmoitus. Sen voi tehdä puhelimitse 0295 535 535 (pvm/mpm) ma-pe klo 8-16, internetissä http://www.posti.fi/muuttoilmoitus/ tai http://www.vaestorekisterikeskus.fi/

SÄHKÖSOPIMUS
Taloyhtiö hoitaa ilmoituksen sähköyhtiölle, joka lähettää sähkösopimuksen asukkaalle allekirjoitettavaksi. Jos sähkösopimusta ei tule ensimmäisten kahden kuukauden aikana, ottakaa yhteyttä isännöitsijän toimistoon.

TALONKIRJAOTE
Talonkirjaotteen saa isännöitsijän toimistosta ja se on maksuton.

VUOKRALAISEN VELVOLLISUUDET
Vuokralaisen on viipymättä ilmoitettava vuokranantajalle asunnon vahingoittumisesta (AHVL 24§). Asunnossa ei saa tehdä muutos-, korjaus- eikä maalaustöitä ilman isännöitsijän lupaa. Asunnossa saa pitää kotieläimiä, mutta se edellyttää, että ne eivät häiritse muita asukkaita. Eläinten aiheuttamasta vahingosta vastaa aina vuokralainen.

ASUKASKOKOUS
Yhtiö järjestää kerran vuodessa kaikkien talojen yhteisen asukaskokouksen, joka valitsee keskuudestaan asukastoimikunnan, joka kokoontuu tarpeen mukaan. Asukkaat valitsevat myös keskuudestaan edustajan yhtiön hallitukseen.

ASUNNON IRTISANOMINEN
Tästä voit ladata asunnon irtisanomisilmoituslomakkeen (.doc), jonka voit tulostaa ja täytön jälkeen palauttaa Kiinteistö Oy Kauttuanpuiston toimistoon Sorkkistentie 10, 27510 Eura

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Satasote rakentuu

satasote.fi

SOTE-keskus

Yhteystiedot

Kiinteistö Oy Kauttuanpuisto

Isännöitsijä
Paavo Hentilä
etunimi.sukunimi@eura.fi
puh. 044 422 4996

Asuntosihteeri
Pirjo Tervo
etunimi.sukunimi@eura.fi
puh. 044 422 4997

Aukioloajat

Avoinna
Ma-pe klo 9.00 - 15.00