Asuminen

MUUTTOILMOITUS
Muista tehdä muuttoilmoitus. Sen voi tehdä puhelimitse 0295 535 535 (pvm/mpm) ma-pe klo 8-16, internetissä http://www.posti.fi/muuttoilmoitus/ tai http://www.vaestorekisterikeskus.fi/

SÄHKÖSOPIMUS
Taloyhtiö hoitaa ilmoituksen sähköyhtiölle, joka lähettää sähkösopimuksen asukkaalle allekirjoitettavaksi. Jos sähkösopimusta ei tule ensimmäisten kahden kuukauden aikana, ottakaa yhteyttä asuntotoimistoon.

TALONKIRJAOTE
Talonkirjaotteen saa asuntotoimistosta ja se on maksuton.

VUOKRALAISEN VELVOLLISUUDET
Vuokralaisen on viipymättä ilmoitettava vuokranantajalle asunnon vahingoittumisesta (AHVL 24§). Asunnossa ei saa tehdä muutos-, korjaus- eikä maalaustöitä ilman isännöitsijän lupaa. Asunnossa saa pitää kotieläimiä, mutta se edellyttää, että ne eivät häiritse muita asukkaita. Eläinten aiheuttamasta vahingosta vastaa aina vuokralainen.

ASUKASKOKOUS
Yhtiö järjestää kerran vuodessa kaikkien talojen yhteisen asukaskokouksen, joka valitsee keskuudestaan asukastoimikunnan, joka kokoontuu tarpeen mukaan. Asukkaat valitsevat myös keskuudestaan edustajan yhtiön hallitukseen.

ASUNNON IRTISANOMINEN
Asunnon irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi.
Tästä voit ladata sähköisesti täytettävän asunnon irtisanomisilmoituslomakkeen.
Tallenna tyhjä lomake tietokoneen työpöydälle, täytä tiedot ja tallenna (nimeä) uudelleen. Lähetä täytetty lomake asuntosihteerille pirjo.tervo@eura.fi sähköpostin liitetiedostona. Kun ilmoitus on vastaanotettu, saat siitä vastauksen ja asunnon loppusiivousohjeen. Voit myös tulostaa lomakkeen, täyttää käsin ja palauttaa Kiinteistö Oy Kauttuanpuiston asuntotoimistoon Sorkkistentie 10, 27510 Eura.

 

 

 

Valtuuston kokoukset videolla

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Luistarin kotisivu

 

Vesihuoltolaitos - toimintavarmaa vesihuoltoa Tutustu esitteeseemme!

 

MUUTTAJALLE!

 

Euran urheilutalo

 

Epäiletkö koronavirustartuntaa?

Klikkaa tästä

OMA olo

Yhteystiedot

Kiinteistö Oy Kauttuanpuisto

Isännöitsijä
Paavo Hentilä
etunimi.sukunimi@eura.fi
puh. 044 422 4996

Asuntosihteeri
Pirjo Tervo
etunimi.sukunimi@eura.fi
puh. 044 422 4997

Aukioloajat

Avoinna
Ma-pe klo 9.00 - 15.00